Ένα διαφορετικό Συνέδριο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και το Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, στον χώρο του«The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας, στις 7-9 Σεπτεμβρίου 2014.

Με τίτλο «Οργώνουμε–Οργανώνουμε» και θέμα την αγροτική επιχειρηματικότητα, το συνέδριο απευθύνεται σε νέους και επαγγελματίες αγρότες, γεωπόνους, οικονομολόγους, στελέχη επιχειρήσεων και σε όσους σχετίζονται με το αγροτικό επιχειρείν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις για νέες επενδύσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα, διαδραστικά σεμινάρια και ειδικά εργαστήρια γνώσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων που παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό γνώσεων και πρακτικής εξάσκησης.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η ενεργή συμμετοχή των συνέδρων θα είναι ουσιαστική. Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να είναι εισηγητές και να παρουσιάσουν τις προτάσεις και τιςαπόψεις τους,ενώ οι πιο καινοτόμες ιδέες θα  βραβευθούν.

Το συνέδριο είναι σχεδιασμένο ώστε να ευνοεί την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των συνέδρων και να προετοιμάζει αυτούς που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της ελληνικής γεωργίας.

Χορηγός του συνεδρίου είναιη Haifa Νοτιοανατολικής Ευρώπης Α.Ε.

Πληροφορίες-Εγγραφές:

www.penaconference.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης