Ψηφιακό πορτοφόλι από την Alpha Bank-Πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμών MasterPass

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, 17:35
Ψηφιακό πορτοφόλι από την Alpha Bank-Πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμών MasterPass
Tη δυνατότητα αποδοχής του «ψηφιακού πορτοφολιού» MasterPass παρέχει στις επιχειρήσεις πελάτες της η Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα.

Με τη νέα υπηρεσία προσφέρει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την αποδοχή συναλλαγών με κάρτες.

H νέα πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμών MasterPass διατίθεται διεθνώς από την MasterCard και η χρήση της αυξάνεται με ταχύ ρυθμό.

Από την 4.4.2016 είναι διαθέσιμη σε όλες τις Επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Alpha Bank, μέσω της αναβαθμισμένης υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου της Τραπέζης, Alpha e-commerce.

Περισσότερα για την Alpha Bank, εδώ

«Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο "ψηφιακό πορτοφόλι" που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή» εξηγεί ο ∆ιευθυντής της ∆ιευθύνσεως Εναλλακτικών ∆ικτύων της Alpha Bank κ. Σωτήριος Κυριάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση».

Μέσω της νέας υπηρεσίας MasterPass υποστηρίζονται όλες οι κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η απόκτησή της δεν απαιτεί καμμία ενέργεια από την πλευρά των συνεργαζομένων Επιχειρήσεων, καθώς η προσθήκη του νέου τρόπου πληρωμής γίνεται αυτομάτως στη σελίδα πληρωμής της Τραπέζης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, 17:41