Το δικηγορικό γραφείο Στυλόπουλος & Συνεργάτες έχοντας συμπληρώσει πάνω από σαράντα χρόνια στην υπηρεσία της κοινωνίας και της δικαιοσύνης έχει ενισχύσει σημαντικά πλέον την παρουσία του στα διεθνή νομικά τεκταινόμενα. Οι συνεργασίες, οι παρουσίες, οι πρωτοβουλίες και οι δεξιότητες των ανθρώπων του γραφείου έχουν αναδείξει την αξιοπιστία του του εντός κι εκτός των ελληνικών συνόρων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από τις διεθνείς διακρίσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από την ομάδα του γραφείου.

Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες του προηγούμενου έτους, το γραφείο Στυλόπουλος και Συνεργάτες αναγνωρίστηκε επίσημα για την Ελλάδα από το έγκριτο International Financial Law Review (IFLR) αναφορικά με την παροχή νομικών υπηρεσιών σε σχέση με χρηματο-οικονομικά κι εταιρικά ζητήματα. Επιπλέον, κατά το ίδιο διάστημα το γραφείο Στυλόπουλος και Συνεργάτες υπήρξε χορηγός στο ετήσιο διεθνές συμπόσιο νέων μελών του Chartered Institute of Arbitrators (CIArb), το οποίο διοργανώθηκε με επιτυχία στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, το γραφείο Στυλόπουλος και Συνεργάτες συμπεριλήφθηκε στις προτεινόμενες δικηγορικές εταιρίες για την Ελλάδα του παγκόσμιου νομικού οδηγού Global Law Experts, ενώ, πρόσφατα το γραφείο Στυλόπουλος και Συνεργάτες βραβεύτηκε ως γραφείο για την Ελλάδα αναφορικά με τις εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών (ADR) στα βραβεία του διεθνούς νομικού περιοδικού Acquisition International.

Οι αναφορές στο γραφείο Στυλόπουλος και Συνεργάτες συμπληρώνονται μέσα από την ενεργή παρουσία του γραφείου στα πιο σημαντικά διμερή εμπορικά επιμελητήρια της χώρας μας, καθώς και σε διεθνείς επαγγελματικές ενώσεις. Ακόμη, οι άνθρωποι του γραφείου αρθρογραφούν τακτικά σε ελληνικά και διεθνή έντυπα κι ηλεκτρονικά μέσα αναφορικά με νομικά ζητήματα. Τέλος, οι συνέργειες με διεθνείς δικηγορικές εταιρίες αποτελούν επιπρόσθετη αναγνώριση της αξιοπιστίας του γραφείου.

Ο Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, δικηγόρος – διαχειριστής του γραφείου, σημείωσε ότι η απάντηση στην οικονομική κρίση θα πρέπει να είναι η εξωστρέφεια και η προσαρμοστικότητα. «Για το λόγο αυτό το γραφείο μας συνεχώς επιδιώκει να επενδύει στις σχέσεις του με τους ανθρώπους εντός κι εκτός συνόρων. To όραμα μας παραμένει η παροχή βέλτιστων νομικών υπηρεσιών μέσα από μία σχεδιασμένη πορεία, όπου δεσμευτικό κριτήριο είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών μας. Πρωταρχικός παράγοντας για την ομαλή εξέλιξη των εργασιών μας αποτελεί η τήρηση οργανωτικού πλαισίου των δραστηριοτήτων κάθε εργασίας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, μεταξύ άλλων, το γραφείο Στυλόπουλος και Συνεργάτες είναι υποψήφιο ως Διεθνές Δικηγορικό Γραφείο του τρέχοντος έτους για την Ελλάδα στα ετήσια βραβεία του παγκόσμιου νομικού οδηγού Global Law Experts.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευτείτε το σύνδεσμο www.slo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης