Συμμαχία Sony - Fujitsu

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 19:46
Συμμαχία Sony - Fujitsu
Οι δύο Ιαπωνικοί κολοσσοί, Sony και Fujitsu, προχώρησαν σε συμμαχία για την προσφορά ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων γύρω από το Video Security -και συγκεκριμένα το IP Monitoring. Το IP Monitoring είναι η σύγχρονη προσέγγιση για την ασφαλή παρακολούθηση προσφέροντας εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, ευελιξία, υψηλή απόδοση και απλοποιημένη διαχείριση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η Sony προσφέρει την front end υποδομή που συμπεριλαμβάνει τις κάμερες υψηλής ποιότητας και το λογισμικό διαχείρισης, ενώ η Fujitsu την back end υποδομή, υποστηρίζοντας τη λύση με τους ισχυρούς PRIMERGY servers που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τις κορυφαίες επιδόσεις τους.

Η λύση που προσφέρεται περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εγκατάσταση συστήματος IP Security, παρέχοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου με εικόνα και ήχο, με μεγάλη ευκολία στον χειρισμό και την καταγραφή. Με το Λογισμικό Έξυπνης Διαχείρισης, Real Shot Manager, δίνεται η δυνατότητα για «έξυπνη» παρακολούθηση με εφαρμογή εξελιγμένων φίλτρων για άμεσο εντοπισμό κινήσεων και αντικειμένων στην εικόνα, ενώ είναι δυνατή η απομόνωση συγκεκριμένης κάμερας με ταυτόχρονη παρακολούθηση και των άλλων καμερών. Όλες οι παραπάνω λειτουργίες υποστηρίζονται από μια δυνατή υποδομή server που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του συστήματος σε υπολογιστική και επεξεργαστική δύναμη.

«Η Sony είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη διεθνή αγορά ηλεκτρονικών. Με τη συνεργασία αυτή προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και ποιοτικές επιχειρηματικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους» δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ.

«Η συνεργασία δύο κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της τεχνολογίας, όπως η Sony και η Fujitsu Technology Solutions, είναι δεδομένο ότι θα αποδώσει τις πιο πρωτοποριακές και κορυφαίες λύσεις για στους καταναλωτές. Αποτελεί άλλωστε πρωταρχικό μέλημα της Sony η διαρκής βελτίωση και εξέλιξη της τεχνογνωσίας της, ώστε να βρίσκεται πάντα μπροστά από τις ανάγκες των καταναλωτών» δήλωσε ο κ. Μάκης Γιαννουλάτος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Sony Hellas.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 20:15