Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά της Χιλής επεκτείνοντας, για μια ακόμη χρονιά, τη συνεργασία της με την εταιρία-ηγέτη στον κλάδο της ζυθοποιίας και ποτοποιίας Compañía Cervecerías Unidas S.A. με την προμήθεια 240 μπαταριών έλξης. Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε μέσω της Jungheinrich Rentalift SpA., έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ομίλους στον τομέα της βιομηχανίας σε φορτηγά, περονοφόρα, συστήματα logistics κ.ά.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Συστήματα Sunlight εδραιώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην απαιτητική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά της Χιλής, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει προχωρήσει σε μια σειρά από συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Β. Μπίλης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διευρύνουμε την παρουσία μας στην αγορά της Χιλής με μια ακόμα σημαντική συμφωνία. Η Συστήματα Sunlight συνεχίζει την εξωστρεφή της πορεία, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον και έχει καταφέρει σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στο Top 5 των εταιριών που διαθέτουν μπαταρίες βιομηχανικής χρήσης παγκοσμίως».

Η SUNLIGHT κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στις μπαταρίες αντικατάστασης και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παραγωγείς βιομηχανικών μπαταριών έλξης για περονοφόρα. Μπαταρίες της SUNLIGHT από την παραγωγική μονάδα της Ξάνθης ταξιδεύουν σε περισσότερες από 100 χώρες και εξοπλίζουν κάθε χρόνο περισσότερα από 80.000 περονοφόρα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης