Αραγε, αναρωτήθηκαν οι ειδικοί του χρηματοοικονομικού συστήματος που οφείλεται η ραγδαία άνοδος της τιμής των μετοχών του κλάδου την Εκδόσεων; Και αν όχι γιατί δεν το κάνουν;

Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος με το απίστευτο ‘σάλτο’ –τις τελευταίες ημέρες- της μετοχής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη που από 1.95 ευρώ, άγγιξε τα τέσσερα ευρώ για να ‘ηρεμήσει’ σε επίπεδα άνω των τριών! Σημειώνεται ότι αυτός ο ‘πανικός’ των επενδυτών (!) δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από το ποσοστό μειοψηφίας που έχει αποκτήσει ήδη ο εφοπλιστής Β. Ρέστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε βεβαίως από την αυξητική τάση στην κυκλοφορία της αθλητικής εφημερίδας ‘Σέντρα’, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης.

Και επειδή η μετοχή του ΔΟΛ λειτουργεί –λογικά- ως λοκομοτίβα στον κλάδο, δεν ήθελαν πολύ να… ‘αφυπνιστούν’ και τα λοιπά χαρτιά. Πάνω ο Τεγόπουλος, σούπερ πάνω οι εκδόσεις Λιβάνη κλπ.

Να σημειωθεί επίσης πως σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο αποτελεσμάτων, όλες –μα όλες- οι εισηγμένες εκδοτικές εταιρίες εμφανίζουν ζημιές με ‘επικεφαλής’ τον ΔΟΛ, ο οποίος –επίσης- έχει ως Ομιλος, συσσωρευμένες υποχρεώσεις (δηλαδή χρέη) άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπύρο (Καπράλε) τι λές;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης