Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη
συνδιοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τη συμμετοχή στο διαγωνισμό του 2016…

Στο πλαίσιο του φετινού κύκλου βράβευσης, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη συνδιοργανώνουν την εκδήλωση “Startup: Ώρα για Απογείωση” την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου (17:00 – 21:00) στο Αμφιθέατρο της Εξέλιξης, στη Νέα Ερυθραία – Καστρί. Στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τους μελλοντικούς αλλά και υφιστάμενους επιχειρηματίες να μάθουν, από ειδικούς του χώρου της νεοφυούς επιχειρηματικότητας τα μυστικά της δημιουργίας ενός ελκυστικού επιχειρηματικού σχεδίου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις με στελέχη της αγοράς και έμπειρους επιχειρηματίες.

Εκπρόσωποι της Ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, καθώς και της Εξέλιξης και του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας θα παρουσιάσουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους εστιάζοντας σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια επιχειρηματική ιδέα για να ξεχωρίσει και να μπορέσει να προσελκύσει χρηματοδότηση, υποστήριξη και επενδυτές.

Επίσης, στελέχη του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας θα προσφέρουν καθοδήγηση σχετικά με την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό του 2016, όπου ένας έως πέντε νικητές θα λάβουν αυξημένη άτοκη χρηματοδότηση ύψους € 1.250.000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόντες θα είναι και παλαιότεροι νικητές του Βραβείου (Yoleni’s, Smart Guide, Heliix, RT Safe), οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους και ειδικά τις προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.

Υποστηρικτής του διαγωνισμού, για τρίτη χρονιά, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αποτελεσματική στήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Οι αιτήσεις για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας συνεχίζονται

Οι αιτήσεις για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 (ΕΒΕ) έχουν ξεκινήσει δυναμικά, ενώ απομένουν σχεδόν δύο μήνες έως τη λήξη της προθεσμίας του διαγωνισμού.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, νέοι άλλα και υφιστάμενοι επιχειρηματίες, έχουν μέχρι και τις 10 Μαρτίου 2016 τη δυνατότητα να υποβάλλουν την επιχειρηματική τους πρόταση στην ιστοσελίδα του Βραβείου (www.hellenicaward.com). Οι νικητές θα λάβουν άτοκη χρηματοδότηση ύψους €1.250.000, συμβουλευτική καθοδήγηση (mentorship), καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης (νομικά, λογιστικά, μάρκετινγκ, τεχνολογία, επικοινωνία και διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης