Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κρατάει γερά τη συνταγή της αποταμίευσης εδώ και 112 χρόνια, δημιουργώντας αποταμιευτικές ευκαιρίες για κάθε πορτοφόλι, ακόμη και σε δύσκολες εποχές…

Μεγαλύτερη αξία στις αποταμιεύσεις των Ελλήνων, σε αυτή την δύσκολη περίοδο, δίνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με μια σειρά καταθετικών προϊόντων του. Άλλωστε, το ΤΤ είναι ιστορικά συνδεδεμένο με τον θεσμό της αποταμίευσης, την σημασία της οποίας πρεσβεύει. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Προέδρου της τράπεζας κ. Κλέωνα Παπαδόπουλου: «Το ΤΤ, έχοντας συνδέσει το όνομα και την ιστορία του με την αποταμίευση, θέτει ως κεντρικό του στόχο να ενισχύει τις οικονομίες των πελατών του και να τους βοηθά να αποταμιεύουν ακόμη και σε μία δύσκολη εποχή». Και είναι σημαντικό ότι το ΤΤ παρέχει αποδοτικές επιλογές τόσο για μεγάλα ποσά καταθέσεων, όσο και για μικρότερα πορτοφόλια. Με επιτόκια που ισχύουν από το πρώτο κιόλας ευρώ της κατάθεσης, αποταμιευτικούς λογαριασμούς με… αποδόσεις προθεσμιακής όπως το Αποταμιεύω, αλλά και την επιτυχημένη σειρά προθεσμιακών καταθέσεων Ανεβαίνω EXTRA, το ΤΤ συμπληρώνει σημαντικά το εισόδημα των νοικοκυριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταθετικός Λογαριασμός «Αποταμιεύω»

Οι αποταμιεύσεις των καταθετών μπορούν να καρποφορήσουν ακόμα και σήμερα, με τον καταθετικό λογαριασμό Αποταμιεύω του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του ποσού που επιθυμεί να καταβάλει κάθε μήνα ο δικαιούχος από €30 έως €300.

Ο καταθετικός λογαριασμός Αποταμιεύω του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ξεχωρίζει καθώς προσφέρει υψηλό προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο 3,55% και δυνατότητα επιλογής τρόπου κατάθεσης του ποσού της μηνιαίας καταβολής μέσω του Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας, των Συνεργαζόμενων Καταστημάτων ΕΛΤΑ, των ΑΤΜ, μέσω ΤΤ e-bank καθώς και αυτόματα μέσω πάγιας εντολής μεταφοράς ποσού από λογαριασμό ΤΤ ή άλλης Τράπεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση δίνεται δυνατότητα αύξησης ή μείωσης της μηνιαίας καταβολής ή και επιπλέον καταθέσεων οποιουδήποτε ποσού. Επιπλέον, οι δικαιούχοι αποκτούν το προνόμιο συμμετοχής στην ειδική ετήσια κλήρωση που πραγματοποιείται την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου) από την οποία αναδεικνύονται 10 τυχεροί στους οποίους η Τράπεζα καταθέτει το ποσό των €50 κάθε μήνα, για ένα ολόκληρο έτος. Το προνομιακό επιτόκιο και η συμμετοχή στις κληρώσεις παρέχονται ως επιβράβευση στους συνεπείς πελάτες, οι οποίοι δεν παραλείπουν καμία μηνιαία καταβολή και δεν πραγματοποιούν αναλήψεις.

Σειρά προθεσμιακών καταθέσεων Ανεβαίνω EXTRA 3Μ και 6Μ

Υψηλό μηνιαίο εισόδημα με πλήρη ελευθερία κινήσεων και τα χρήματα διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία επιβάρυνση-ποινή προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τους προθεσμιακούς λογαριασμούς Ανεβαίνω EXTRA, οι οποίοι διατίθενται με δυνατότητα επιλογής διάρκειας για 3 ή 6 μήνες.
Κάθε μήνα ο καταθέτης θα βλέπει στο λογαριασμό του τους τόκους που προκύπτουν από τα υψηλά επιτόκια τα οποία ξεκινούν από 3,75% τον 1ο μήνα και φθάνουν έως 5,75% για τον Ανεβαίνω EXTRA 3M και έως 6,75% για τον Ανεβαίνω EXTRA 6M. Το μέσο ετησιοποιημένο επιτόκιο διαμορφώνεται σχεδόν στο 5%, γεγονός που καθιστά τα νέα αυτά καταθετικά προϊόντα άκρως αποδοτικά.

Σημειώνεται, ότι ο μηνιαίος τόκος κατατίθεται αυτόματα σε έντοκο λογαριασμό του πελάτη, αποδεσμεύοντας κάθε μήνα μετρητά «στο χέρι». Το ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης είναι 20.000 ευρώ.

Λογαριασμός μισθοδοσίας ΤΤ Μισθοδοσία Plus

Υψηλές αποδόσεις από το πρώτο κιόλας ευρώ προσφέρει και ο τρεχούμενος λογαριασμός ΤΤ Μισθοδοσία Plus του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο λογαριασμός ΤΤ Μισθοδοσία Plus δίνει και δικαίωμα υπερανάληψης έως € 5.000 για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, δυνατότητα παγίων εντολών για πληρωμή υποχρεώσεων προς την τράπεζα και δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό μέσω internet (ΤΤ e-bank). Για το άνοιγμα λογαριασμού ΤΤ Μισθοδοσίας Plus δεν απαιτείται ελάχιστο ποσό κατάθεσης, ενώ δωρεάν παρέχονται το πρώτο μπλοκ επιταγών και η χρεωστική κάρτα TT Visa Electron.

Ευκαιρίες αποταμίευσης για τη Νέα Γενιά!

Ταυτόχρονα, το ΤΤ φροντίζει και για τη νέα γενιά αποταμιευτών προσφέροντας τα ειδικά καταθετικά προϊόντα για νέους, Ταμιευτήριο 18 PLUS και Ταμιευτήριο Σπουδών, σε συνέχεια του επιτυχημένου αποταμιευτικού λογαριασμού Μεγαλώνω για παιδιά. Στόχος τους η στήριξη των νέων ανθρώπων στα πρώτα βήματα της ζωής τους και η εξασφάλιση των σπουδών και του μέλλοντός τους.

Καταθετικός λογαριασμός για παιδιά Μεγαλώνω

Από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα καταθετικά προϊόντα για παιδιά, ο καταθετικός λογαριασμός Μεγαλώνω από το ΤΤ μετράει σήμερα πάνω από 146.000 πιστούς μικρούς φίλους. Με δώρο τον πρώτο τους κουμπαρά, τα παιδιά που αποκτούν λογαριασμό Μεγαλώνω, απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και δώρα, ενώ οι γονείς με το προνομιακό επιτόκιο και την εγγύηση που προσφέρει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο νιώθουν σίγουροι για το μέλλον των παιδιών τους. Ακόμη πιο σημαντικό, με την κάρτα Μέλους, τα παιδιά αποκτούν μοναδικό αριθμό με τον οποίο συμμετέχουν αυτόματα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου, με δυνατότητα αναδιπλασιασμού των αποταμιεύσεών τους από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Καταθετικός λογαριασμός για νέους Ταμιευτήριο 18 PLUS

Για τους νέους, ηλικίας 18 έως 28 ετών, που βάζουν τα θεμέλια της δικής τους ανεξάρτητης ζωής, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προσφέρει το νέο καταθετικό λογαριασμό Ταμιευτήριο 18 PLUS με προνομιακό επιτόκιο για καταθέσεις από το πρώτο κιόλας ευρώ.

Το Ταμιευτήριο 18 PLUS προσφέρει και μια σειρά επιπλέον προνομίων, όπως η δωρεάν χορήγηση χρεωστικής κάρτας ΤΤ Visa Electron για αναλήψεις, καταθέσεις, αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού και η δυνατότητα χορήγησης πιστωτικής κάρτας Postcredit Visa Electron με δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα και προ-εγκεκριμένο πιστωτικό όριο 300 Ευρώ για ασφαλείς αγορές και μέσω Internet.

Επίσης, με το άνοιγμα του λογαριασμού, κάθε κάτοχος συμμετέχει στη «Μεγάλη Κλήρωση» που διοργανώνεται από την Τράπεζα την 31η Οκτωβρίου κάθε έτους στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης. Από την κλήρωση αναδεικνύονται 10 τυχεροί (ο πρώτος κερδίζει το ποσό 10.000 Ευρώ και οι υπόλοιποι από 1.000 Ευρώ ο καθένας).

Καταθετικός Λογαριασμός Ταμιευτήριο Σπουδών

Επειδή, για τις σπουδές … η αποταμίευση είναι το Α και το Ω, το TT στέκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, βοηθώντας την να φροντίσει για το μέλλον των παιδιών της με τον καλύτερο τρόπο, μέσω του προγράμματος συγκέντρωσης αποταμιεύσεων, που προσφέρει ο νέος λογαριασμός Ταμιευτήριο Σπουδών. Τα προνόμια είναι σημαντικά: υψηλό επιτόκιο από το πρώτο κιόλας ευρώ, μηνιαίες καταβολές μέσω πάγιας εντολής από λογαριασμό του ΤΤ και –ακόμη πιο σημαντικό- εξασφάλιση της μηνιαίας καταβολής από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέχρι το 18ο έτος του ανηλίκου μέσω δωρεάν ασφάλισης ζωής του γονέα. Επιπλέον, με τη δωρεάν κάρτα μέλους με μοναδικό 5-ψήφιο αριθμό για συμμετοχή στις κληρώσεις, τα παιδιά συμμετέχουν στην ετήσια κλήρωση του προγράμματος, ανάλογα με την ηλικία τους και οι τυχεροί κερδίζουν το σημαντικότερο δώρο από το ΤΤ, τις σπουδές τους!

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΤΤ ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr.

Ενεχυροδανειστήριο ΤΤ

Το Ενεχυροδανειστήριο του ΤΤ αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη παρουσία στο χώρο των ενεχυροδανειστηρίων στην Ελλάδα και αποτελεί ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας από την ίδρυσή του έως σήμερα. Το Κρατικό Ενεχυροδανειστήριο άρχισε να λειτουργεί στις 11 Οκτωβρίου 1934, με την οικονομική στήριξη του ΤΤ, ως μέτρο ανακούφισης των κοινωνικών στρωμάτων που λόγω οικονομικής κρίσης γίνονταν έρμαιο στα χέρια των τοκογλύφων.

Σήμερα, το Ενεχυροδανειστήριο του ΤΤ παρέχει δανειοδότηση με ευνοϊκούς όρους σε πολίτες που απέχουν από τον τραπεζικό δανεισμό και έχουν ανάγκη άμεσης ρευστότητας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΤ κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο, «Αυτό που διαφοροποιεί το Ενεχυροδανειστήριο του ΤΤ από την υπόλοιπη αγορά είναι ότι εμείς φυλάσσουμε τα αντικείμενα αξίας που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας ως ενέχυρα, χορηγώντας τους μικροδάνεια με ευνοϊκούς όρους, ώστε να τους διευκολύνουμε να τα αποπληρώσουν και να επανακτήσουν τα αντικείμενα αυτά».

Πρόκειται για μια υπηρεσία ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής. Σημαντική παράμετρο στη λειτουργία του Ενεχυροδανειστηρίου του ΤΤ άλλωστε, αποτελεί η ειδοποιός διαφορά του από τα υπόλοιπα ενεχυροδανειστήρια: σε περίπτωση εκποίησης του αντικειμένου, το τυχόν πλεόνασμα, μετά την αποπληρωμή του δανείου, αποδίδεται στον πελάτη.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παρέχει χαμηλότοκα δάνεια με ενέχυρο αντικειμένων μέσω των ενεχυροδανειστηρίων:
1. Αθηνών (Σοφοκλέους 2, τηλ. 210-3704057/58/55 και 2103704777/4823)
2. Θεσσαλονίκης (Αιγαίου 104, Καλαμαριά τηλ: 2310-412311).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης