Η τιμή του bitcoin έπεσε κάτω από τα 7.000 δολάρια, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο της από τα μέσα Ιουλίου. Σύμφωνα με τον πίνακα τιμών του bitcoin της CoinDesk (BPI), η τιμή του ψηφιακού νομίσματος μειώθηκε στα 6.933,09 δολάρια.

Η πρόσφατη ανάκαμψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα 5.785,43 δολ. του Ιουνίου, το bitcoin κατάφερε να ανακάμψει γρήγορα και να φτάσει τα 8.479,33 δολ. στις 25 Ιουλίου.
Εκείνη την περίοδο, αρκετοί αναλυτές υποστήριξαν ότι το κρυπτονόμισμα είχε μια παροδική πτώση, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στη στάση τους. «Πράγματι, το bitcoin έφτασε στον πάτο», δήλωσε ο Marouane Garcon, επικεφαλής της πλατφόρμας Amulet.

Ο Charles Thorngren, διευθύνων σύμβουλος της Noble Alternative Investments, συμφώνησε με αυτήν τη δήλωση, προσθέτοντας πως ήταν στα σκαριά μια «ελκυστική ανοδική πορεία».

Ωστόσο, δεν συμμερίστηκαν όλοι αυτές τις απόψεις, με μερικούς μάλιστα να υποστηρίζουν πως είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για «πάτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω πεισθεί ακόμη ότι η ανάκαμψη του bitcoin ήταν τέτοια που να μιλάμε για ‘πάτο» στην τιμή του ψηφιακού νομίσματος», είπε από την πλευρά του ο Vinny Lingham, συνιδρυτής και CEO της Civic.com.
Η πρόσφατη υποβάθμιση της τιμής του bitcoin θα μπορούσε εύκολα να επιδεινώσει αυτή την αβεβαιότητα, παρακινώντας ορισμένους traders να καθίσουν και να περιμένουν, ενώ οι αγορές θα βγουν κερδισμένες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης