Βωβός: θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την περιουσία των μετόχων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 14:26
Βωβός: θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την περιουσία των μετόχων
«Οι αποφάσεις του δικαστηρίου για την οικονομική εξυγίανση της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, επιβεβαιώνουν τις πολυετείς προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Χαράλαμπος Βωβός με αφορμή την επικύρωση συμφωνιών εξυγίανσης του άρθρου 99.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι αιτήσεις επικύρωσης των συμφωνιών εξυγίανσης της Εταιρίας, καθώς και της θυγατρικής της «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», οι οποίες συνήφθησαν μεταξύ αυτών και της εκ του νόμου προβλεπόμενης πλειοψηφίας των πιστωτών τους, κρίθηκαν στο σύνολό τους ως ουσιαστικά βάσιμες και επικυρώθηκαν με τις υπ' αριθμούς 289/20.05.2015 και 288/20.05.2015 αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Χαράλαμπος Βωβός σχολίασε: «Οι αποφάσεις του αρμόδιου Δικαστηρίου επιβεβαιώνουν τις πολυετείς προσπάθειες και τον αγώνα διοίκησης και εργαζομένων, με στόχο την εξυγίανση του Ομίλου, μέσω της αποκατάστασης παθογενειών και του εξορθολογισμού πολιτικών και στρατηγικών ανάπτυξης, ενέργειες οι οποίες θα εξασφαλίσουν τη συνέχιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου και θα οδηγήσουν πάλι την Εταιρία - εφ' όσον αποκατασταθεί και η οικονομική αβεβαιότητα στη χώρα - σε κερδοφορία.
Θα ήθελα τέλος να μεταφέρω στους χιλιάδες ενεργούς επενδυτές μας, ότι, σε συνεργασία με τις αρχές του Χρηματιστηρίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε - μετά από τρία χρόνια που η μετοχή της Εταιρίας τελεί σε καθεστώς «προσωρινής αναστολής», με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η διαχείριση των επενδύσεων τους, ιδιαίτερα σε αυτή τη δεινή οικονομικά περίοδο - να αποκατασταθεί η εύρυθμη διαπραγμάτευση της μετοχής το συντομότερο δυνατόν».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 14:33