Βραβεύσεις επιχειρηματιών στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Β. Ελλάδας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013, 00:07
Βραβεύσεις επιχειρηματιών στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Β. Ελλάδας
Την υγιή επιχειρηματικότητα της Βόρειας Ελλάδας, που σε πείσμα της οικονομικής κρίσης επενδύει, βράβευσε απόψε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ) σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη και Μακεδονίας- Θράκης, Θεόδωρου Καράογλου.

«Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο με την Ιρλανδία που σε λίγο καιρό βγαίνει από την επιτήρηση. Όπως τα καταφέραμε παλιότερα, έτσι θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τώρα. Μέχρι τέλος Μαΐου θα αλλάξουν πολλά πράγματα στο τραπεζικό σύστημα, το δημόσιο θα δώσει τα χρωστούμε στους δικαιούχους, θα τρέξει το ΕΣΠΑ, κάποια άλλα προγράμματα, θα πέσουν χρήματα στην αγορά από τις τράπεζες», είπε ο κ. Χατζηδάκης. Ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Θεόδωρος Καράολου επισήμανε ότι με τις βραβεύσεις των βορειοελλαδιτών επιχειρηματιών αναδεικνύεται η «τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν» και υπογράμμισε ότι αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η ελληνική παραγωγή συνεχίζει να υπάρχει.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων των εταιρειών που διακρίθηκαν για την επιχειρηματικότητά τους το 2012. Το βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας», απονεμήθηκε στην Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου (Μύλοι Θράκης), το βραβείο «Εξωστρέφειας» στην εταιρία «Ελληνικοί Λευκόλιθοι ΑΕ», τον έπαινο «Εξωστρέφειας» η «Κρόνος ΑΕ», το βραβείο «Καινοτομίας» η «ΕΥΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ», το βραβείο «Περιβάλλον» μοιράστηκαν οι εταιρίες «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ» και «Α. Χατζόπουλος ΑΕ», το βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» πήραν οι εταιρείες «Βίκος» και «Ανατόμικ Χέλπ ΑΕ», το βραβείο «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση» οι «Ελβιάλ ΑΕ» και «Ιωνική Σφολιάτα ΑΕ», ενώ το βραβείο «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση» πήραν οι εταιρείες «Κρι Κρι» και «Γιουριμάκ Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ρυζιού και Ζυμαρικών».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013, 00:07