Τις τελευταίες μέρες αρχίζει και πέφτει η τιμή στα καύσιμα. Πιο πολύ πέφτει στο πετρέλαιο κίνησης, έχει περισσότερη πτωτική κίνηση και λιγότερο στην αμόλυβδη, είπε στην ΕΡΤ η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα.

«Το καλό είναι ότι συμπαρασύρει προς τα κάτω και την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, που είναι σήμερα στα 1,35 με 1,39 ευρώ το λίτρο, και ίσως υπάρχουν και κάποια μαγαζιά με 1,33, αλλά αυτό δεν το συνιστώ. Είναι επικίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης είναι μικρές και είναι δικαιολογημένο γιατί κάνει πάρα πολύ ζέστη και ο κόσμος σου λέει άσε κερδίζουμε χρόνο και μήπως πέσει κι άλλο και μήπως πέσει κι άλλο.

Έχουμε παραγγελίες πιο πολλές στα βόρεια της Αττικής, μετά στην ανατολική, εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη δουλειά, άνεση οικονομική. Στο νότιο τομέα, τελευταία η Δυτική Αττική ξεχνάμε το κέντρο και πιο πολύ πηγαίνουν οι μονοκατοικίες και οι πολυκατοικίες που έχουν λίγα διαμερίσματα γιατί μπορούν να συνεννοηθούν. Είναι δύσκολο. Πάλι θα έχουμε καυγάδες στις μεγάλες πολυκατοικίες, είναι βέβαιο».

Σχετικά με την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης είπε ότι «υπενθυμίζουμε στους φίλους μας ότι άμα έχουν 200 ευρώ επίδομα θα πρέπει να αγοράσουν 400. Το διπλάσιο είναι πολύ σημαντικό. Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν δύο μεγάλες εταιρείες. Δεν μπορώ να πω τα ονόματα και θα τους κάνω διαφήμιση. Η μία δίνει έκπτωση 5% επί της τιμής, η άλλη 2% επί της τιμής μόνο να γίνει με αγορά κάρτας πιστωτικής σε άτοκες δόσεις. Κερδίζουν δηλαδή γιατί όχι;Και αυτό είναι κάτι που βοηθάει την οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης