8,5+1 λόγοι για να αποκτήσετε το Kαταναλωτικό Δάνειο Συμφέρον της Attica Bank

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, 11:23
8,5+1 λόγοι για να αποκτήσετε το Kαταναλωτικό Δάνειο Συμφέρον της Attica Bank

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος από νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Είναι σαν μία δεύτερη «πρωτοχρονιά». Οι υποχρεώσεις μας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, όπως και οι επιθυμίες μας να κάνουμε πράγματα για να τη βελτιώσουμε.

Η Attica Bank οδηγείται πάντα από τις ανάγκες των πελατών της για να δημιουργεί ουσιαστικές λύσεις που προσφέρουν απτή στήριξη και ενίσχυση. Σχεδίασε, λοιπόν, ένα καταναλωτικό δάνειο το οποίο μπορεί να σας δώσει την ευελιξία που χρειάζεστε, για να διευθετήσετε οφειλές, να κάνετε αγορές και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις της εποχής. Το  Καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, σταθερό επιτόκιο 8,5% αποκλειστικά για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η ευελιξία του δανείου ξεκινά πριν ακόμα να το αποκτήσετε, καθώς ηAtticaBank, συντονισμένη με τον ψηφιακό τρόπο ζωής μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να υπολογίσετε on-line μόνοι σας τις δόσεις του Attica Συμφέρον, συμπληρώνοντας απλώς το ποσό που θέλετε και τους μήνες αποπληρωμής. Επισκεφτείτε τον υπολογιστή δανείου εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δάνειο αυτό έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς: οικιακές αγορές, επισκευές, αγορά εξοπλισμού. Παράλληλα, μπορείτε να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα, όπως τα σχολικά δίδακτρα, τα ιατρικά έξοδα ή ακόμα και οφειλές προς το Δημόσιο και έκτακτες εισφορές .

Το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.500 έως €25.000 και έχει διάρκεια από 6 έως 60 μήνες για ποσό δανείου €1.000 - €5.000 και από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου €5.000,01 - €25.000. Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις με πολλαπλούς τρόπους.

Για αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, απευθυνθείτε στα καταστήματα της Attica Bank ή καλέστε στο τηλέφωνο 210-366 9000 ή επισκεφθείτε το site της Attica Bank και υπολογίστε τις δόσεις σας online.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, 12:17