Αύξηση πωλήσεων 1,9% για την Pernod Ricard Hellas το 2018

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, 18:44
Αύξηση πωλήσεων 1,9% για την Pernod Ricard Hellas το 2018

Βελτίωση πωλήσεων κατά 1,9% και κερδοφορίας παρουσίασε για το οικονομικό έτος 2018 η εταιρεία αλκοολούχων ποτών Pernod Ricard Hellas, μέλος του διεθνούς Ομίλου Pernod Ricard, ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης στρατηγικής πωλήσεων.
 
Η εταιρεία αύξησε τις πωλήσεις της σε 79 εκατ. ευρώ (41,4 εκατ. εκτός του ΕΦΚ). Τα κέρδη προ φόρων την ίδια χρονική περίοδο ανήλθαν στο ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ, επηρεασμένα θετικά από την αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας.
 
Ο κύριος Cyril Claquin Διευθύνων Σύμβουλος της Pernod Ricard Hellas δήλωσε:
«Σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Pernod Ricard Hellas επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία κατορθώνοντας να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι πωλήσεις είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την εταιρεία και η αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας επικεντρώνεται σε αυτόν. Για την Pernod Ricard Hellas, η καλή συνεργασία και οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μέσω των πελατών μας προσεγγίζουμε τους τελικούς καταναλωτές, που βρίσκονται πάντα για εμάς στο επίκεντρο».
 
Ο κλάδος των πωλήσεων έχει για την Pernod Ricard Hellas νευραλγικό ρόλο στην οργάνωση και τη δομή της εταιρείας, η οποία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξή του.

Επίσης, σημαντική βαρύτητα έχει για την εταιρεία ο στρατηγικός εμπλουτισμός του χαρτοφυλακίου της, που απαρτίζεται ήδη από brands-ορόσημα στην αγορά των αλκοολούχων ποτών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, 18:44