Αύξηση των πωλήσεων tax free κατά 16% στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το 2018

Αύξηση των πωλήσεων tax free κατά 16% στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το 2018

Αύξηση 16% παρουσίασαν το 2018 οι πωλήσεις tax free που πραγματοποιήθηκαν από τουρίστες στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το εκπτωτικό χωριό προτίμησαν τουρίστες που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τρίτες χώρες. Από τις χώρες της Ε.Ε., μεγαλύτερη προτίμηση έδειξαν τουρίστες από τη Γερμανία, την Κύπρο και την Αγγλία. Αντίστοιχα, οι τουρίστες από την Κίνα, τον Λίβανο και την Αίγυπτο αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών εκτός Ε.Ε.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η αύξηση της τουριστικής κίνησης ενίσχυσε τις πωλήσεις tax free, οι οποίες, σε σύγκριση με το 2017, κατέγραψαν αύξηση 16%. Η προτίμηση των τουριστών δεν είναι τυχαία, καθώς το εκπτωτικό χωριό έχει σχεδιαστεί με βάση διεθνή πρότυπα.

Έχοντας μία στρατηγική τοποθεσία, απέχοντας μόλις 5 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και 7 λεπτά από το λιμάνι της Ραφήνας, αποτελεί για τους τουρίστες μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping.

Μάλιστα, το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, πέρα από το υψηλό επίπεδο designer brand, επιλογών ψυχαγωγίας που προσφέρει & εγκαταστάσεων, διαθέτει όλες τις υποδομές για να εξυπηρετεί τους τουρίστες και να εξασφαλίσει μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία αναψυχής στην Αθήνα: τμήμα τουρισμού που συνεργάζεται στενά με ξενοδοχεία, τουριστικούς πράκτορες, πρεσβείες, μουσεία, υπηρεσία tax free, ειδικά πακέτα & επιπλέον εκπτώσεις για τουρίστες, αποθήκευση συσκευών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες εξυπηρέτησης κάθε εθνικότητας τουριστών.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 13:38