Στην υπογραφή της νέας επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας των ετών 2020-2022 προχώρησαν σήμερα οι εκπρόσωπου του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank (Τάσος Γκιάτης και Παναγιώτης Αδαμόπουλος) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας κ. Βασίλειο Ψάλτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Προσωπικού, χρειάστηκαν τρεις μήνες ουσιαστικών διαβουλεύσεων μεταξύ των εκπροσώπων των δύο μερών για να καταλήξουν στην υπογραφή μιας Επιχειρησιακής Σύμβασης «που ανοίγει νέους δρόμους ασφάλειας και σιγουριάς για όλους τους εργαζόμενους στην Alpha Bank».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Σύλλογος Προσωπικού επισημαίνει:

«Καταθέσαμε με απόλυτη υπευθυνότητα ένα πλαίσιο αιτημάτων, που, αν λάβουμε υπόψη, τις συνθήκες που επικρατούν στον τραπεζικό χώρο, τότε αποκτά μεγάλη αξία. Διαπραγματευτήκαμε αθόρυβα, χωρίς τεχνάσματα και επικοινωνιακές τακτικές δήθεν σκληρής αντιπαράθεσης και ανοίξαμε ζητήματα που δίνουν το στίγμα μιας σύγχρονης, ουσιαστικής και αποτελεσματικής δράσης που εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα επαγγελματικά μας συμφέροντα».

Επιπλέον γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη θετική στάση της Τράπεζας και ιδιαίτερα του κ. Ψάλτη με τους εργαζομένους να επισημαίνουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο θετικό συμπέρασμα από την όλη διαπραγμάτευση ήταν η θετική στάση της Τράπεζας και ειδικά του διευθύνοντος συμβούλου κ. Β. Ψάλτη. Στην επιχειρησιακή σύμβαση υπάγονται φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι στην τράπεζα όπως και όσοι υπηρετούν στις διευθύνσεις διαχείρισης καθυστερημένων δανείων και θα συνεχίσουν μελλοντικά να εργάζονται στη νέα εταιρεία».

«Για το μεγάλο αυτό θέμα, εργαζόμαστε αθόρυβα και σύντομα με την κατάληξη των συζητήσεων με την Τράπεζα θα είμαστε σε θέση να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι ξέρουμε να κατοχυρώνουμε απόλυτα τα συμφέροντά τους. Γνωρίζουμε την επιχείρηση καλλιέργειας κλίματος φόβου και πανικού από μια μικρή ομάδα που απλά κραυγάζει, εκμεταλλευόμενη την ανασφάλεια των συναδέλφων. Αυτή η πρόσκαιρη και ανέξοδη πρακτική σύντομα θα λάβει τέλος. Ο Σύλλογος για μια ακόμη φορά θα δώσει λύση σε ένα θέμα που σε άλλους χώρους οδήγησε τους συναδέλφους στην απόλυση και την απαξίωση» υπογραμμίζει τέλος ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης