Πριν λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας «Coffee Island» στο Υβερντόν της Ελβετίας. Στο νέο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του ολοκαίνουριου και πολυλειτουργικού κέντρου επιχειρήσεων και υπηρεσιών EXPLORiT Business & Services, οι ρομποτικές εφαρμογές και η τεχνητή νοημοσύνη απογειώνουν την εμπειρία του επισκέπτη.

Έτσι, δύο «Coffee Island» ρομπότ βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για να σερβίρουν τον καφέ τους, οπουδήποτε μέσα στο κέντρο, αλλά και να βοηθήσουν στην πιο προσωποποιημένη επιλογή καφέ ή άλλου ροφήματος ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το EXPLORiT Business & Services διαθέτει, επίσης, κινηματογράφους καθώς και δύο ορόφους αφιερωμένους σε νεαρούς εφήβους και παιδιά με έμφαση στην επιστήμη, την τεχνολογία, την ενέργεια, την εξερεύνηση του φυσικού περιβάλλοντος και του διαστήματος.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία «Coffee Island», διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καφεστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ενισχύει την παρουσίας της στο εξωτερικό, δίνοντας ήδη το «παρών» σε 49 σημεία στην Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Το προηγούμενο έτος, παρά την υγειονομική κρίση, η «Coffee Island» έμεινε πιστή στη στρατηγική της, επιτυγχάνοντας το άνοιγμα 24 νέων καταστημάτων, που ενίσχυσαν σημαντικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις αντίστοιχες περιοχές.

Το πλάνο ανάπτυξης της «Coffee Island» για το α’ εξάμηνο του 2021 περιλαμβάνει το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων. Βασική προτεραιότητα της «Coffee Island», αποτελεί, όχι απλά η ποσοτική, αλλά κυρίως η ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της και η ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, τόσο μέσω των κλασικού τύπου καταστημάτων της, όσο και μέσω του νέου μοντέλου «Coffee Little Island».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης