Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ARTOZA 2019

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 20:25
Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ARTOZA 2019
Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo η έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ARTOZA 2019.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για ένα τετραήμερο το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας θα μετατραπεί σε ένα business forum, γεμάτο εποικοδομητικές επαφές, επιχειρηματικές συμφωνίες και πολύπλευρη επιμόρφωση και ενημέρωση.

Περισσότεροι από 270 εκθέτες, από όλο το φάσμα της προμηθευτικής αγοράς, υποδέχονται δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε μια μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών σε πρώτες ύλες, εξοπλισμό, μηχανήματα και υπηρεσίες για τους κλάδους αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολατοειδών προϊόντων.

Τα μοντέρνα, πλούσια σε εκθέματα, υπηρεσίες και καινοτομίες περίπτερα των εκθετών θα αναπτυχθούν σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ., προσφέροντας στους 40.000 και πλέον επαγγελματίες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων, ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αγορά του κλάδου.

Με αξιοζήλευτη ιστορία τριών δεκαετιών, με την τεχνογνωσία και την άριστη οργανωτική σφραγίδα της FORUM AE, καθώς και με την καθολική στήριξη των θεσμικών φορέων του κλάδου, η ARTOZA θα επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο της ως ο απόλυτος εκθεσιακός θεσμός και η πιο λαμπρή γιορτή για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019, 20:25