H επικεφαλής επικοινωνίας της Boeing, Ann Toulouse, επέλεξε να παραιτηθεί από το ρόλο της και θα συνταξιοδοτηθεί το επόμενο έτος, όπως ανακοίνωσε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αεροπλάνων του κόσμου, την Παρασκευή.

Η Toulouse, 30χρονη βετεράνος της εταιρείας, είναι η δεύτερη υψηλόβαθμη γυναίκα του τομέα επικοινωνιών της εταιρείας που αποχωρεί από την Boeing, καθώς παλεύει να ανοικοδομήσει την εμπιστοσύνη με τους πελάτες των αεροπορικών εταιρειών και το κοινό, μετά από τις δύο πρόσφατες τραγωδίες, με τις συντριβές των 737 MAX, στις οποίες πέθαναν 346 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Boeing δήλωσε ότι θα αποκαλύψει τον διάδοχό της στο εγγύς μέλλον.

«Αυτό το παρελθόν έτος ήταν εξουθενωτικό και εμφανώς δύσκολο για όλους μας στη Boeing -παρόλο που δεν ήταν ούτε κατά διάνοια κοντά στα όσα έζησαν οι οικογένειες που επλήγησαν από τα δυστυχήματα των MAX», δήλωσε η Toulouse.

Η Toulouse, 61 ετών, έγινε προσωρινή ανώτερη αντιπρόεδρος επικοινωνιών, κάτω από τον Γενικό Διευθυντή, Dennis Muilenburg, τον Σεπτέμβριο του 2018.
Ανέλαβε τον μόνιμο ρόλο επικοινωνίας, τον Φεβρουάριο του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Boeing δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η Linda Mills, επικεφαλής της υπηρεσίας επικοινωνίας, για το τμήμα των εμπορικών αεροπλάνων της Boeing, έφυγε από την εταιρεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης