Η Bang & Olufsen υποστήριξε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα και τα λειτουργικά κέρδη του έτους, αφού εμφάνισε καθαρά κέρδη για το γ΄ τρίμηνο χρήσης εν μέσω περικοπής του κόστους, νέων προϊόντων και υψηλής ζήτησης για εξοπλισμό οικιακής ψυχαγωγίας.

Η δανέζικη εταιρεία καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 13 εκατ. κορόνων Δανίας (2,1 εκατ. δολαρίων) για το τρίμηνο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, έναντι των ζημιών 275 εκατ. κορόνων προς από ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναλυτές ανέμεναν καθαρά κέρδη 22 εκατ. κορόνων.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και εκτάκτων, αυξήθηκαν στα 34 εκατ. κορόνες από τις 2 εκατ. κορόνες, καθώς τα έσοδα αυξήθηκαν 14% στα 698 εκατ. κορόνες.

«Το πρόγραμμα μείωσης του κόστους προχωράει όπως είναι προγραμματισμένο, οι βασικές αγορές αναπτύσσονται σε όλα τα βασικά κανάλια, και συνεχίζουμε να ενισχύουμε το ψηφιακό μας focus, το οποιο μαας δίνει τη δυνατότητα να διπλασιάσουμε τα online έσοδα και να ενισχύσουμε την καταναλωτική εμπειρία», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος, Kristian Tear.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Bang & Olufsen διατήρησε τις εκτιμήσεις για τα έσοδα στο σύνολο της χρήσης μεταξύ 2,3-2,5 δισ. κορόνων και για καθαρό αποτέλεσμα μεταξύ ζημιών 50 εκατ. κορόνων και κερδών 25 εκατ. κορόνων.

Οι ταμειακές ροές αναμένεται να διαμορφωθούν στα 0-100 εκατ. κορόνες, έναντι των -50 εκατ. κορόνων και +100 εκατ. κορόνων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης