Σημαντική οικονομική και επενδυτική δραστηριότητα καταγράφει η εταιρεία κατασκευής χειροποίητων στρωμάτων της CANDIA , που επεκτείνεται δυναμικά και στις αγορές του εξωτερικού.
H εταιρεία CANDIA εξάγει σε 27 χώρες και επόμενος στόχος της είναι οι χώρες της Ασίας.

Με έντονη την παρουσία της στις αγορές τις Πολωνίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας εδώ και αρκετά χρόνια, και με εξαγωγές στην Γαλλία, την Ολλανδία, την Κύπρο και άλλες χώρες τις Ευρώπης, σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της για την δυναμική παρουσία της και στις αγορές της Ασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη τo 2017 έκανε την είσοδό της στις αγορές της Ασίας με δύο καταστήματα στην Κίνα και την Κορέα.

Η CANDIA, συνεχίζει την ανάπτυξή της μέσα από την παρουσία της στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στις δύο αυτές χώρες τους επόμενους μήνες , καθώς και από την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της.
Το ελληνικό χειροποίητο στρώμα κατακτά τους καταναλωτές με την ποιότητά του.

Η επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα της CANDIA εδραιώθηκε με τη μοναδική χειροποίητη συλλογή στρωμάτων, BODYFIX COLLECTION.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο στρώμα της συλλογής παρουσιάστηκε το 1983 κάνοντας την CANDIA την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε χειροποίητο ανατομικό στρώμα.
Τα στρώματα αυτά κατασκευάζονται αποκλειστικά με το χέρι, από έμπειρους τεχνίτες με 100% φυσικά υλικά, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Το ελληνικό χειροποίητο στρώμα κατακτά τους καταναλωτές με την ποιότητά του
Ενσωματώνουν την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, την επεξεργασία των υφασμάτων με λάδι ελιάς που προσφέρει φυσική αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Η κατασκευή ενός BODYFIX απαιτεί τη συνεργασία 3 ή και περισσότερων ειδικευμένων τεχνιτών και για να ολοκληρωθεί μπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες.

Ο κ. Μιχάλης Βελιβασάκης δήλωσε σχετικά: «μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στις αγορές του εξωτερικού καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τόσο των καταναλωτών όσο και των ξενοδόχων».

Η εταιρεία CANDIA μετράει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή στρωμάτων & κρεβατιών, με τη δεύτερη γενιά, τους κυρίους Μιχάλη & Γιώργο Βελιβασάκη να έχουν πάρει τα ηνία της εταιρείας. Οι προτεραιότητες που έθεσαν από την πρώτη στιγμή ήταν η περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών και η επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η CANDIA είναι μια εταιρεία που εισέρχεται συνεχώς σε νέες αγορές του εξωτερικού & μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα, επενδύοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Στο ιδιόκτητο εργοστάσιο στα Σπάτα κατασκευάζονται όλα τα προϊόντα της εταιρείας, με νέες επενδύσεις σε τεχνολογίες & υποδομές, για την δημιουργία καλύτερων και ποιοτικότερων προϊόντων.

Η παράδοση συναντά την τεχνολογία στα προϊόντα της CANDIA και τα μυστικά μεταφέρονται από γενιά σε γενιά
Συνεχής στόχος των ιδιοκτητών της είναι να προσφέρουν στους καταναλωτές μοναδικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί στην Ελλάδα από έμπειρους τεχνίτες και τυγχάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης