Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με επενδυτή, η προσφορά του οποίου για την εταιρεία Creta Farms κρίθηκε προτιμητέα, βρίσκονται οι τράπεζες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στο πλαίσιο ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή για την ανασυγκρότηση της Creta Farms, υπεβλήθησαν στις τράπεζες ανανεωμένες δεσμευτικές προσφορές από τα δύο επενδυτικά σχήματα, της Impala Investment και της SI FOODS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι οι τράπεζες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων, με ένα από τα δύο επενδυτικά σχήματα, η προσφορά του οποίου κρίθηκε προτιμητέα, τόσο ως προς την τελική διαμόρφωση της συμφωνίας εξυγίανσης όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτής. Από την επιτυχή κατάληξη αυτών των διαπραγματεύσεων εξαρτάται και η ανάδειξη του οριστικού στρατηγικού επενδυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται εντατικές συναντήσεις μεταξύ των τραπεζών και του υποψηφίου στρατηγικού επενδυτή, στον οποίο έχουν παρασχεθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία, πληροφορίες αλλά και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για να καταστεί εφικτή η διαπίστωση αλλά και η πλήρης εκτίμηση του συνόλου του ενεργητικού της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης