Δάνειο έως 20.000 ευρώ, με επιτόκιο 2,9%, από την Παγκρήτια Τράπεζα, για τους σεισμόπληκτους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, 14:44
Δάνειο έως 20.000 ευρώ, με επιτόκιο 2,9%, από την Παγκρήτια Τράπεζα, για τους σεισμόπληκτους

Με χαμηλότοκο δάνειο έως 20.000 ευρώ και ταχύτατες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης, η Παγκρήτια Τράπεζα στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το νέο καταναλωτικό δάνειο «Παγκρήτια Στήριξη» θα αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα προς τους πληγέντες, αφού προσφέρεται με προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο 2,9%, περίοδο χάριτος έως έξι μήνες και ορίζοντα αποπληρωμής μέχρι επτά έτη.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Νομού Ηρακλείου που έχουν υποστεί ζημίες, όπως προκύπτει από βεβαίωση μηχανικού ή υπεύθυνη δήλωσή τους, θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν έως και με το 100% του ποσού προτιμολογίων, προσφοράς εργολάβου, εταιρείας, προμηθευτών κ.λπ., για εργασίες αποκατάστασης που αφορούν στον σκοπό του δανείου.

Η τράπεζα, αρωγός των ευάλωτων συμπολιτών μέσα από την απευθείας τηλεφωνική γραμμή 2810 338837 που λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 έως τις 15.00, θα υποδέχεται αιτήματα πληγέντων από τον συγκεκριμένο σεισμό, για αναδιάρθρωση του υπάρχοντος δανεισμού τους, αναλόγως των αναγκών και των δυνατοτήτων τους.

Όπως επισημαίνεται, η Παγκρήτια, με εξειδικευμένο προσωπικό και βαθιά γνώση της περιοχής, είναι έτοιμη να συνδράμει στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι, ενώ αναμένει να προσδιορίσει περαιτέρω τις δράσεις της μετά την έκδοση της επικείμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα αφορά τους πληγέντες της συγκεκριμένης περιοχής.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, 15:14