Με τη νέα Θεσσαλονικιά μπίρα της, αλλά και με συνολικά δυναμική παρουσία, εμφανίστηκε στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Χιλιάδες επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην έκθεση, δοκίμασαν την επίσημη μπίρα της διοργάνωσης, τη νέα μπίρα ΝΥΜΦΗ που παράγεται στην Θεσσαλονίκη με 100% μακεδονικό κριθάρι και ελληνικές πρώτες ύλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γευθούν και τη «ΝΥΜΦΗ Dark», τη μαύρη εκδοχή της μπίρας που φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για την 84η ΔΕΘ.

Για τη σημασία της παραγωγής της ΝΥΜΦΗΣ στην τοπική οικονομία και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης και απασχόλησης που παρέχει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στην ελληνική περιφέρεια, ενημερώθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, οι οποίοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΝΥΜΦΗΣ. Το  εντυπωσιακό περίπτερο τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους εκπρόσωποι από την κεντρική και την τοπική πολιτική σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το τριετές επενδυτικό πλάνο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Το «παρών» στη φετινή ΔΕΘ έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Αλέξανδρος Δανιηλίδης, συμμετέχοντας ενεργά στις εργασίες του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (4th Global Agripreneurs Summit). Στο συνέδριο, σημαντικοί ομιλητές και επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο συζήτησαν και παρουσίασαν καλές πρακτικές για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.

Ειδικότερα, ο κ. Δανιηλίδης παρουσίασε το πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας που υλοποιεί η Αθηναϊκή Ζυθοποιία τα τελευταία 11 χρόνια, όπου μέσω της συνεργασίας της με 2500 αγρότες, προμηθεύεται 100% ελληνικό κριθάρι για τα προϊόντα της.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας συμμετείχε σε συζήτηση πάνελ με τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για την οικονομική διπλωματία και εξωστρέφεια, Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη. Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο Αλ. Δανιηλίδης αναφέρθηκε στις εξαγωγές της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, σημειώνοντας τις προοπτικές που ανοίγει η απελευθέρωση της παραγωγής μηλίτη στη χώρα μας, ενώ προανήγγειλε ένα τριετές επενδυτικό πλάνο για την ενεργειακή αναβάθμιση των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας, με στόχο την εκπλήρωση στόχων της για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης