Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, 20:48
Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον
Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τη συνολική της δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία ήρθαν από τα Supply Chain Awards 2018, στα οποία η εταιρεία διακρίθηκε με Exceptional Award και από τον θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στην κατηγορία Ανάπτυξη και Επενδύσεις.

Τα Supply Chain Awards 2018 διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Supply Chain Institute και τη Boussias Communications, με σκοπό την επιβράβευση των καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, κλάδους άκρως σημαντικούς για την Εθνική Οικονομία. Φέτος, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε με την υψηλότατη διάκριση Exceptional Award για την αριστεία της Εφοδιαστικής της Αλυσίδας και πιο συγκεκριμένα για την καινοτομία στην αποθήκευση.

Ο εξορθολογισμός του δικτύου αποθηκών και διανομής, μέσω του εκσυγχρονισμού της αποθήκης και της βελτιστοποίησης ροής προϊόντων, από τη γραμμή παραγωγής στο ράφι, τον οποίο έχει πραγματοποιήσει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ξεχώρισε την εταιρεία προσφέροντάς της τη συγκεκριμένη διάκριση.

Η Σουζάνα Ραρή, Supply Chain Services Manager Ελλάδας-Κύπρου της Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέφερε:

«Η βράβευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Supply Chain Awards 2018 με την υψηλότατη διάκριση Exceptional Award αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς. Το τμήμα εφοδιαστικής αλυσίδας αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, σε όλες τις μονάδες που λειτουργούμε στη χώρα, και μία τόσο σημαντική διάκριση επιβραβεύει τις επιδόσεις μας και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουμε στις εγκαταστάσεις μας, για να μπορούμε να φτάνουν τα προϊόντα μας στους καταναλωτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η δεύτερη διάκριση για την εταιρεία ήρθε στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για τέταρτη φορά η Direction Business Network. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον τιμήθηκε για τις σημαντικές κινήσεις της στην ανάπτυξη και τις επενδύσεις, ως μέρος μίας ομάδας επιχειρήσεων που ηγούνται της προσπάθειας για επιστροφή στο δρόμο της ανάπτυξης και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα στη χώρα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της προτίμησης εκατομμυρίων καταναλωτών στην ελληνική αγορά, κατάφερε για ακόμη μία φορά να αναδειχθεί για την αριστεία της, τόσο στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας αλλά και της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, 20:48