Ενεργοποιώντας ακόμα μια ιδιωτική επιχείρηση, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, εξασφάλισε τη δωρεά μεγάλης ποσότητας απορρυπαντικών τα οποία θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των νοσοκομείων που υπάγονται στην 4η Υ.Π.Ε.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε στην αυλή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, παρουσία του υφυπουργού, του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και του διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μόνο με τη συνεργασία όλων θα μπορέσουμε με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με κουράγιο, χωρίς ποτέ να σταματάμε τις προσπάθειές μας, να ξεπεράσουμε την κρίση αυτή» δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης. «Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε ψύχραιμοι, είμαστε βέβαιοι ότι η κρίση αυτή θα είναι παροδική και την επόμενη ημέρα θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες για όλη την ανθρωπότητα και όλη για την ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε.

Ο κ. Καράογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «η μία μετά την άλλη, ιδιωτικές εταιρείες ανταποκρίνονται στην έκκληση του ΥΜΑΘ και «έρχονται και δηλώσουν την ενεργό συμπαράστασή τους, προσφέροντας υλικά, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των νοσοκομείων μας, αλλά και γενικότερα για άλλες χρήσεις».

Ο υφυπουργός υπενθύμισε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έγινε δωρεά 20.000 προστατευτικών γαντιών, με πρωτοβουλία του ΥΜΑΘ και με χορηγία ιδιωτικής εταιρείας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. «Σήμερα, έχουμε από μια ιδιωτική εταιρεία, την Axion-Bubble, την προσφορά μια παλέτας με απορρυπαντικά και απολυμαντικά για τους χώρους των δημοσίων νοσοκομείων. Η προσφορά αυτή γίνεται στην 4η ΥΠΕ και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνει μια ανάλογη προσφορά και στην 3η ΥΠΕ» επισήμανε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και πρόσθεσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι και σήμερα το πρωί επικοινώνησε μια άλλη επίσης μεγάλη ιδιωτική εταιρεία και υποσχέθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μια πολύ μεγάλη δωρεά απορρυπαντικών και απολυμαντικών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε τους «ηρωικά εργαζόμενους» στα νοσοκομεία της χώρας, γιατρούς, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πραγματικά υπερβάλλουν εαυτούς, είμαστε βαθύτατα υποχρεωμένοι, δίνουν τη μάχη με αυταπάρνηση για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αόρατο, αλλά δυνατό εχθρό, τον κορωνοϊό, για τον οποίο όμως είμαστε σίγουροι ότι η έκβαση θα είναι νικηφόρα για την κοινωνία, νικηφόρα για την ανθρωπότητα».

Πολύ σημαντική και χρήσιμη χαρακτήρισε τη δωρεά των απορρυπαντικών ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης, ο οποίος σημείωσε ότι και άλλοι φορείς και ιδιωτικές εταιρείες συμβάλλουν με δωρεές στη λειτουργία του νοσοκομείου.

«Αδράξαμε την ευκαιρία του κ. Καράογλου να συμμετέχουμε ενεργά με την παροχή μιας σειράς ειδών απορρυπαντικών, που αυτή τη χρονική στιγμή κρίνονται πρωτίστης σημασίας, ώστε να συμβάλουμε επικουρικά στο λειτούργημα που επιτελούν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα» δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Axion-Bubble Χρήστος Γκουλέτσας και προσθέτει: «Ας είναι η ελπίδα και η αισιοδοξία οι σύμμαχοί μας».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης