Οι καλοκαιρινές διακοπές έφθασαν… Είτε έχουμε προγραμματίσει τις διακοπές μας, είτε ακόμη το σκεφτόμαστε, οι επιθυμίες είναι πολλές και το budget συγκεκριμένο….

Ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το service του αυτοκινήτου, η βενζίνη ή ακόμη τα τελευταία καλοκαιρινά ψώνια αυξάνουν τις δαπάνες των διακοπών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορούμε να το ζήσουμε κάνοντας τις αγορές μας τώρα, και προγραμματίζοντας την πληρωμή τους για μετά. Πώς; Με τον νέο ευέλικτο τρόπο πληρωμής που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά!

Η νέα υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» μας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνουμε σε άτοκες δόσεις τις αγορές μας, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να κατανείμουμε το κόστος της αγοράς μας έως και σε 12  μήνες και να εξασφαλίσουμε τη ρευστότητα που χρειαζόμαστε σήμερα.

Εύκολα, γρήγορα, απλά και online!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να κλείσεις τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της οικογένειας για το αγαπημένο σου νησί.

  • Κάνεις την πληρωμή με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς
  • Μπαίνεις στην winbank με τους κωδικούς σου
  • Επιλέγεις:
    την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
    τη συναλλαγή που θέλεις να μετατρέψεις σε δόσεις
    το πλήθος των δόσεων
  • Ακολουθείς τα βήματα επιβεβαίωσης και ολοκλήρωσης

Η διαδικασία της μετατροπής των δόσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα,  online μέσω winbank web banking και winbank mobile app.

Η υπηρεσία προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών και η χρέωση ανά δόση ανέρχεται σε 0,30€.

Σε κάθε περίπτωση, πριν ολοκληρώσεις το αίτημα μετατροπής, ενημερώνεσαι για το κόστος μετατροπής.

Περισσότερα για τη νέα υπηρεσία εδώ.

Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένουν οι ανάγκες σου, ας περιμένει η πληρωμή τους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης