Ο βασικότερος στόχος και φιλοδοξία των νέων σήμερα δεν είναι άλλος από την απόκτηση μιας ιδανικής θέσης εργασίας, προκειμένου να θέσουν γερά θεμέλια για μια επιτυχημένη και ανταποδοτική καριέρα!

Κι αν η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας προκαλεί άγχος και ψαλιδίζει τα όνειρα της νέας γενιάς, δεν παύουν να υπάρχουν ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και καταξίωσης, που συνδυάζουν την προοπτική με τις ικανοποιητικές αμοιβές, αλλά και τη σιγουριά που μπορεί να προσφέρει ένας καλός εργοδότης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας τέτοιος εργοδότης είναι και η γνωστή σε όλους εταιρεία των αγαπημένων μας προϊόντων, η Coca-Cola Τρία Έψιλον!

Γιατί; Διότι, κατ’ αρχάς, η εταιρεία εφαρμόζει μία ολοκληρωμένη στρατηγική αμοιβών και παροχών σε συνάρτηση με τη θέση, αλλά και με την απόδοση, προσφέροντας έτσι πακέτα αποδοχών πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς.

Η ικανοποιητική αμοιβή είναι το ένα σκέλος που ενδιαφέρει τους νέους – το δεύτερο είναι η προοπτική εξέλιξης. Κι εδώ η Coca-Cola Τρία Έψιλον πρωτοπορεί, μετατρέποντας σε δύναμή της την εξέλιξη των ανθρώπων της, χάρη στα πολυάριθμα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης, που αναβαθμίζουν τις δεξιότητες και εμπειρίες τους, προετοιμάζοντάς τους να αναλάβουν τους επόμενους ρόλους στην καριέρα τους! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και η επαγγελματική εξέλιξη ξεκινά από πολύ νωρίς, αφού οι νέοι που αρχίζουν την κούρσα τους στον εργασιακό στίβο στην εταιρεία έχουν τις ευκαιρίες να μάθουν πολλά και να εξελιχθούν αναλόγως! Κι αυτό διότι εφαρμόζεται εδώ και 28 χρόνια το δυναμικό πρόγραμμα προετοιμασίας νέων στελεχών «Rise Management Trainee Programme», μέσω του οποίου προσφέρεται καθοδήγηση, εφόδια και σύγχρονα εργαλεία για τους νέους εργαζόμενους.

Χαρακτηριστικά, τα σημερινά στελέχη που σήμερα κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις και ξεκίνησαν την καριέρα τους ως «Management Trainee» ξεπερνούν τους 150!

Διαρκείς ευκαιρίες ανέλιξης

Οι διαρκείς ευκαιρίες ανέλιξης στην εταιρεία αποδεικνύονται κι από το γεγονός ότι το 80% των νέων θέσεων εργασίας που προέκυψαν το 2017 καλύφθηκαν από εσωτερικούς υποψηφίους! Άλλωστε, το 40% των εργαζομένων της έχει γεννηθεί μετά το 1980, οπότε και το μέλλον προμηνύεται… λαμπρό.

Κι αν τα παραπάνω δεν αποτελούν επαρκές κίνητρο, σημειώστε ότι στην Coca-Cola Τρία Έψιλον λειτουργεί μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των επιτυχιών των 1.500 εργαζομένων της για δράσεις που συνάδουν με τις αξίες της! Και φυσικά, οι ευκαιρίες που προσφέρονται τους αφορούν όλους, αφού οι γυναίκες-στελέχη κατέχουν ένα σημαντικό ποσοστό σε διευθυντικές θέσεις της εταιρείας!

Σιγουριά για τη θέση, ασφάλεια στα καθήκοντα, συναρπαστική εργασία: Όλα αυτά επιτυγχάνονται για τους εργαζομένους τόσο στα γραφεία της εταιρείας όσο και σε ένα από τα τέσσερα εργοστάσια παραγωγής στην Ελλάδα!

Ας μην ξεχνάμε πως η Coca-Cola Τρία Έψιλον διαθέτει τεράστια φήμη, με τα προϊόντα της να είναι τα πλέον αναγνωρισμένα, έχει παρουσία 50 ετών στη χώρα μας και αποτελεί μια από τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας.

Φυσικά, αποδοτικός και εξελίξιμος εργαζόμενος είναι ο ευχαριστημένος εργαζόμενος και αυτό το γνωρίζει καλά η εταιρεία. Γι’ αυτό η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει μεγάλη έμφαση στη διατήρηση της προσωπικής και επαγγελματικής ισορροπίας των εργαζομένων. Εργασία από το σπίτι αλλά και διευκολύνσεις ωραρίου για τους εργαζόμενους γονείς είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι εργαζόμενοι της εταιρείας διευκολύνονται ώστε να έχουν ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Η έμφαση και η υλοποίηση των προγραμμάτων στήριξης των νέων εργαζομένων μεταφράζεται και με την εφαρμογή ξεχωριστού προγράμματος. Πρόκειται για το Youth Empowered, που στόχο έχει την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εθελοντικά ως μέντορες τα στελέχη της εταιρείας, θέλοντας να βοηθήσουν τους νέους με τη γνώση και την εμπειρία τους να πετύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης