Εγκαίνια του JYSK Πειραιά την Πέμπτη 31/1 με απίστευτες προσφορές

Εγκαίνια του JYSK Πειραιά την Πέμπτη 31/1 με απίστευτες προσφορές
Η JYSK, η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο, εγκαινιάζει την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί ένα ακόμα νέο κατάστημα, στον Πειραιά (Αιγάλεω και Σαλαμίνος) φτάνοντας έτσι τα 23 καταστήματα στην Ελλάδα!

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2700 καταστήματα σε 51 χώρες στον κόσμο και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 150.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).

Τα εγκαίνια της JYSK στον Πειραιά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους κατοίκους του Πειραιά αλλά και όλου του λεκανοπεδίου να επωφεληθούν από ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές καθώς η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα εβδομαδιαίο φυλλάδιο εγκαινίων αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προσφορες.


Έπιπλα και είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων θα είναι σε ισχύ και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών της JYSK επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος επιπλέον προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες.

Επιπλέον από Πέμπτη 31 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου σε έπιπλα και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα JYSKΠειραιά τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός νομού Αττικής!

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων οι προσφορές και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες:

• Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, ημέρα των εγκαινίων θα δίνεται δωρεάν η μεγάλη τσάντα αγορών της JYSK!

• Οι 50 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν αγορές άνω των 10€ με το άνοιγμα του καταστήματος στις 9 το πρωί της ημέρας των εγκαινίων θα πάρουν ως δώρο δωροκάρτα JYSK αξίας 20€ για να την χρησιμοποιήσουν σε επόμενη αγορά τους!

• Επιλεγμένα προϊόντα σε περιορισμένη ποσότητα θα διατίθενται σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή έως εξάντλησης των αποθεμάτων!

• Μασκότ, μουσική, κεράσματα και φυσικά πολλές και μεγάλες προσφορές στα εγκαίνια της JYSK Πειραιά που δεν πρέπει να χάσετε!

Εγκαίνια JYSK Πειραιά, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί.

SAVE THE DATE!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, 14:46