Επιχειρηματική αποστολή του ΕΒΕΑ στο Ζάγκρεμπ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, 15:33
Επιχειρηματική αποστολή του ΕΒΕΑ στο Ζάγκρεμπ
Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Κροατία, που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η αποστολή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας και το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Ζάγκρεμπ. Την επιχειρηματική αποστολή συνόδευσε ο γενικός γραμματέας ΔΟΣ & ΑΣ του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Μπράχος, ενώ από πλευράς ΕΒΕΑ, εκπρόσωπος ήταν ο Σταύρος Γεωργάκης, μέλος διοικητικής επιτροπής ΕΒΕΑ και υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων

Σήμερα, Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ στο οποίο παρουσιάστηκαν οι διμερείς επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες των δυο χωρών.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, το ΕΒΕΑ και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Κροατίας υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο φορείς.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή συμμετείχαν 13 ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους, οι οποίες πραγματοποίησαν περίπου 70 στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες κροατικές.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις ήταν οι εξής:

1. AGROVIM S.A.

2. ASPROFOS ENGINEERING S.A.

3. ELVIAL S.A.

4. GOLDAIR HANDLING

5. ELEA CRETA

6. KAMARIDIS GLOBAL WIRE S.A.

7. LINAKIS DIGITAL

8. MEVGAL S.A.

9. MISTRAS GROUP HELLAS S.A.

10. N. ASSIMAKOPOULOS S.A.

11. TEMAK SA

12. VIORYL S.A.

13. WATERA SA

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, 15:33