Ο Χειμώνας έρχεται και, μπορεί να μη μας ταλαιπωρούν πια οι καλοκαιρινές ζέστες, ξεκινά να μας «ταλαιπωρεί» όμως το πετρέλαιο θέρμανσης! Κάθε χρόνο, με την επίσημη έναρξη αυτής της περιόδου, ακούμε πολλά και, ενώ φυσικά πρέπει το σπίτι μας να είναι ζεστό, αυτό δε χρειάζεται να γίνεται με κάθε κόστος.

Αρκεί μια ματιά στις εφημερίδες αυτών των ημερών για να καταλάβουμε ότι το κόστος για πετρέλαιο θέρμανσης επιβαρύνει όλους μας έντονα. Με το ποσό μάλιστα να αυξάνεται ακόμα περισσότερο ανάλογα με τον τύπο της κατοικίας, είναι δεδομένο ότι πρέπει να είμαστε καλά πληροφορημένοι πριν από κάθε παραγγελία μας. Και όσοι γνωρίζουμε τι μας συμφέρει, φέτος αγοράζουμε πετρέλαιο θέρμανσης από την ελίν, χρησιμοποιούμε μόνο κάρτες Εθνικής Τράπεζας σε κάθε πληρωμή και απολαμβάνουμε τριπλό όφελος μέσα από το πρόγραμμα go4more!  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα; Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης εντός Ν. Αττικής, όποιος επιλέγει ελίν και κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επιβραβεύεται με 3% επί της αξίας της συναλλαγής σε πόντους go4more, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει άμεσα, αποκτώντας χρηματική έκπτωση σε ποικιλία αγορών.

Επιπλέον, το go4more εξασφαλίζει, σε όσους χρησιμοποιήσουμε πιστωτική κάρτα της Εθνικής, έως και 9 άτοκες δόσεις, για πραγματική διευκόλυνση μέσα από τη δυνατότητα να αποπληρώσουμε σταδιακά το υψηλό κόστος. Και για να ζεσταθούμε ακόμα περισσότερο, δέκα τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγες ελίν αξίας 50€ η κάθε μία!

Αυτό το Χειμώνα, λοιπόν, χάρη στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more από την Εθνική Τράπεζα, κερδίζουμε περισσότερους go4more  πόντους, άτοκες δόσεις, δωροεπιταγές και, φυσικά, ζεσταινόμαστε με την εγγυημένη ποιότητα του πετρελαίου από την ελίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης