Η Fiat υπέγραψε συμφωνία με τα συνδικάτα εργαζομένων, η οποία περιλαμβάνει σειρά μέτρων για την προστασία της υγείας του προσωπικού, μόλις ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία των μονάδων παραγωγής, που διεκόπη λόγω της πανδημίας της COVID-19.

Τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και για το προσωπικό των προμηθευτών που θα εισέρχεται στις εγκαταστάσεις του ομίλου FCA. Η λειτουργία των μέτρων θα παρακολουθείται, τόσο από την εταιρεία, όσο και από τα συνδικάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατευθύνσεις που επιβεβαιώνονται με τη συμφωνία εστιάζουν στην αυστηρή τήρηση των μέτρων για την καταπολέμηση της COVID-19 και την εφαρμογή των καλύτερων πρακτικών του ομίλου σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, επιπρόσθετα των ενεργειών καθαρισμού και απολύμανσης των εργοστασίων και των γραφείων, ενέργειες που θα επαναληφθούν και πριν την επανεκκίνηση της παραγωγής, η FCA θα εφοδιάσει όλες τις θέσεις εργασίας και τους κοινόχρηστους χώρους με κατάλληλα απολυμαντικά προϊόντα.

Παράλληλα η συμφωνία περιλαμβάνει τη διανομή ενημερωτικού υλικού, το οποίο θα λάβουν όλοι οι εργαζόμενοι μέσω της εφαρμογής WhatsApp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος η εταιρεία θα εφοδιάσει κάθε εργαζόμενο με ένα πλήρες σετ μέσων προσωπικής προστασίας, το οποίο θα χρησιμοποιείται και θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης