Δεκτή έκανε το Πρωτοδικείο Αθηνών την αίτηση της Eπιτροπής Kεφαλαιαγοράς προκειμένου να διοριστεί προσωρινή διοίκηση στην εταιρεία Folli Follie.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της χθεσινής συζήτησης της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ) για προσωρινή διαταγή με την οποία τοποθετείται νέα διοίκηση, με εξαίρεση τα δύο μέλη που η ίδια η επιτροπή είχε τοποθετήσει τον Δεκέμβριο και τον διευθύνοντα σύμβουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης  θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση για να συζητηθούν όλες οι εξελίξεις στην εταιρεία και κυρίως επί των δύο προτάσεων για την αναδιάρθρωση των υποχρεώσεών της και την ενδιάμεση χρηματοδότηση, ώστε να συνεχισθεί η εμπορική της δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η μία είναι αυτή της συμφωνίας με κάποιους ομολογιούχους, που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη Παρασκευή, και η άλλη η πρόταση της Callian Capital να εξαγοράσει τις απαιτήσεις των ομολογιούχων η Folli Follie με χρηματοδότηση που η ίδια θα παρέχει.

Εν τω μεταξύ, ενδείξεις σύγκρουσης συμφερόντων στη συμπεριφορά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie αποκαλύπτουν ευρήματα από τον έλεγχο της PwC στην εταιρεία, τα οποία έφερε στο φως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης