Η ιταλική σχολή Accademia Pizzaioli, συμμετέχει στη HORECA, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στην Ελλάδα για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, που θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2020.

   Με αφορμή την επίσκεψη του Ιταλού προέδρου της Accademia Pizzaioli, Enrico Famà στη HORECA 2020, η διοίκηση της Accademia Pizzaioli Greece ανακοίνωσε τη διάθεση 2 υποτροφιών πλήρους εκπαίδευσης που αφορούν στα τμήματα αρχαρίων και επαγγελματιών, με διάρκεια από 17 Φεβρουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου 2020 και στη συνέχεια από 9 Μαρτίου έως 13 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση σε ένα από τα παραπάνω τμήματα, με την επίσκεψή τους στο περίπτερο της σχολής στην έκθεση (HALL 4, περίπτερο C21), με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020.

   Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τηλεφωνικώς, από την υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ακαδημίας.

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Accademia Pizzaioli προσφέρει στην Ελλάδα εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, μέσω του δοκιμασμένου και επιτυχημένου εκπαιδευτικού της συστήματος, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, η σχολή έχει σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό, τον οποίο υπαγορεύει η μαζικότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων και το περιεχόμενο των εξειδικευμένων σπουδών που προσφέρει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης