Στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development μπαίνει η Aegean με ποσοστό 1,66% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda. Η συναλλαγή καταδεικνύει το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον που υφίσταται για το έργο της αξιοποίησης του Ελληνικού, αλλά και τους προσανατολισμούς της αεροπορικής εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Lamda Development, η εταιρεία «αποφάσισε την πώληση 1.319.840 ιδίων μετοχών, που αντιστοιχούν περίπου σε 1,66% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πώληση έγινε σε προσυμφωνημένη τιμή:

α) €7,00 ανά μετοχή ή

β) σε περίπτωση που κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής η τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής της Lamda Development είναι χαμηλότερη από 7 ευρώ ανά μετοχή, σε τιμή ίση με την τιμή κλεισίματος της ημέρας  συναλλαγής και με κατώτατο όριο την τιμή των 6,5 ευρώ ανά μετοχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Lamda Development βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ολοκλήρωση της ως άνω συναλλαγής, θα είναι η αρχή για μια ευρύτερη και σημαντικότατη συνεργασία με την AEGEAN, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο των αερομεταφορών στην Ελλάδα, που θα την καταστήσει επίσημο αερομεταφορέα του Ελληνικού.

Στόχος είναι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει ένα πρώτο, εξαιρετικό δείγμα συνένωσης δυνάμεων και ανάπτυξης συνεργιών, ώστε να καταστεί η Αθήνα παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.

Ταυτόχρονα, αποτελεί αφετηρία μελλοντικών συνεργιών μεταξύ των δύο εταιρειών και επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξη και βαθιά πίστη του επιχειρηματικού κόσμου στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης