Για δεύτερη χρονιά η Cyber Week της Anytime δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας με έκπτωση έως και 40%!

Τι είναι η Cyber Week;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αμερική από το 1952 η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου θεωρείται η ημέρα έναρξης των χριστουγεννιάτικων αγορών και έχει θεσπιστεί ως Black Friday όπου γίνονται τεράστιες προσφορές σε όλα τα είδη.

Με την εμφάνιση των ηλεκτρονικών αγορών υπήρξε η ανάγκη μίας ψηφιακής Black Friday και έτσι δημιουργήθηκε το 2005 η Cyber Monday όπου είναι η ακριβώς επόμενη Δευτέρα μετά τη «Μαύρη Παρασκευή».

Τα τελευταία χρόνια η Black Friday και η Cyber Monday έχουν έρθει και στην Ελλάδα με χιλιάδες κόσμου να συρρέει στα φυσικά ή ηλεκτρονικά μαγαζιά και να δημιουργούνται προβλήματα και να πέφτουν οι servers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Anytime θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν τις εκπτώσεις με την άνεση τους στην ασφάλεια αυτοκινήτου και κατοικίας, αποφάσισε το 2018 να μετατρέψει τη Cyber Monday σε Cyber Week!

Έτσι φέτος από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις όλες τις ασφάλειες αυτοκινήτου και κατοικίας με έκπτωση έως και 40% για να απολαύσεις το δεύτερο Cyber Week!

Ασφάλισε το αυτοκίνητο σου!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου της Anytime δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για μία αξιόπιστη και οικονομική ασφαλιστική λύση με φανατικούς πελάτες εδώ και χρόνια καθώς φέρει την εγγύηση και την υπογραφή της INTERAMERICAN, μέλος του διεθνή ασφαλιστικού ομίλου ACHMEA.

Ως καταναλωτής έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το απόλυτα εξατομικευμένο συμβόλαιο για το αυτοκίνητο σου, χωρίς να πληρώσεις πολλά χρήματα και να λαμβάνεις πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλεια.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ασφαλιστικά πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες σου ανάλογα τη χρήση του αυτοκινήτου. Η πρώτη είναι η Standard Drive, ένα πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου που παρέχει πλήθος καλύψεων και συνδυάζει αξιοπιστία, ευελιξία, οικονομία και εξατομίκευση. Το δεύτερο είναι το Short Drive, μία επανάσταση για τα ασφαλιστικά δεδομένα για πιο δίκαια ασφάλιστρα που στοχεύει στους περιστασιακούς οδηγούς.

Το Standard Drive μπορείς να το βρεις σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις και να το προσομοιώσεις με βάση τις ανάγκες σου, ενώ μπορεί να έχει διάρκεια από ένα μήνα έως έναν ολόκληρο χρόνο.

Το πακέτο Basic Standard Drive σου προσφέρει 3 διαφορετικές καλύψεις. Κάλυψη αστικής ευθύνης, κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα και δωρεάν μεταφορά οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι εξαιρετικά οικονομικό και αποτελεί βάση για να το προσομοιώσεις όπως ακριβώς θες με παραπάνω καλύψεις!

Το επόμενο πακέτο είναι το Value μία ασφάλεια αυτοκινήτου που έχει χαρακτηριστικά πυρός – κλοπής. Σου παρέχει ότι και το Basic συν πλήρη οδική βοήθεια, κάλυψη ζημιών από πυρκαγιές, φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες ή άλλες αναταραχές, αποζημίωση για προσωπικό ατύχημα και κάλυψη από ολική ή μερική κλοπή.

Και για εσένα που θες το καλύτερο, η απάντηση έχει το όνομα Premium Standard Drive. Είναι μία πλήρης μικτή ασφάλεια, που παρέχει όλα τα παραπάνω, αποζημίωση για «ιδίες ζημιές» και παράλληλα σου αντικαθιστά το όχημα με άλλο, ώστε να μη μείνεις ποτέ χωρίς μέσο μετακίνησης στην περίπτωση ατυχήματος!

Το δεύτερο ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτοκινήτων της Anytime ονομάζεται Short Drive και είναι η απόλυτη καινοτομία, καθώς στοχεύει στην οικονομία και την πολλαπλή κάλυψη.

Πρόκειται για ένα ετήσιο συμβόλαιο που δίνει τη δυνατότητα ασφάλισης ενός οχήματος για 5.000 χιλιόμετρα με πολλές και διαφορετικές καλύψεις και απευθύνεται σε όλους όσους κάνουν μικρές διαδρομές, οδηγούν λίγο ή χρησιμοποιούν το όχημα τους συγκεκριμένους μήνες.

Με την τεχνολογία Buy the Mile οι ασφαλισμένοι ξέρουν ανά πάσα στιγμή μέσα από το application τη χρήση που έχουν κάνει και μπορούν να προσθέσουν στα αρχικά 3.000 χιλιόμετρα άλλα 2.000 χιλιόμετρα.

Όμως μια ασφάλεια της Anytime προσφέρει και επιπλέον παροχές. Σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις εντελώς δωρεάν ιατρικές συμβουλές από τη Γραμμή Υγείας 1010, παρέχει εκπτώσεις σε services και ανταλλακτικά, έκπτωση σε αγορά νέου αυτοκινήτου και τη δυνατότητα να γίνεις μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Anytime Club για ακόμα περισσότερες προσφορές!

Και θυμήσου στη διάρκεια του Cyber Week κάθε ετήσιο πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου έχει έκπτωση έως και 40%!

Ασφάλισε τον κατοικία σου

Η ασφάλεια κατοικίας και περιεχομένου είναι το δεύτερο μεγάλο deal που μπορείς να κάνεις μέσα στη Cyber Week.

Η ασφάλεια κατοικίας απευθύνεται στο κτήριο και έχει τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

Η πρώτη είναι το πακέτο Economic που προσφέρει αποζημίωση για ζημιές που προκλήθηκαν από σεισμούς, πυρκαγιές, εκρήξεις, πτώσεις δέντρων και κεραυνών και  τρομοκρατικών ενεργειών ή άλλων ταραχών. Μέσα στο συγκεκριμένο πακέτο να θυμάσαι πως αποζημιώνονται ζημιές στους κοινόχρηστους και τους βοηθητικούς χώρους, όπως η αποθήκη και το parking, ενώ παράλληλα καλύπτονται και δαπάνες για την έκδοση οικοδομικών αδειών.

Η επόμενη επιλογή είναι το πακέτο Value που προσφέρει τα ίδια και παράλληλα προσφέρει προστασία και αποζημίωση από ζημιές που σχετίζονται με πλημμύρες, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, θύελλες, διαρροές και κλοπές. Επιπλέον, εάν είσαι ιδιοκτήτης και νοικιάζεις το συγκεκριμένο σπίτι και έχει υποστεί ζημιά σε σημείο που ο ενοικιαστής σπάσει το συμβόλαιο, τότε αποζημιώνεσαι για τα χαμένα ενοίκια. Όμως καλύψεις παρέχονται και στους ιδιοκτήτες κατοικίας που έχουν στεγαστικό δάνειο. Σε περίπτωση βλάβης όπου το σπίτι καταλήγει μη κατοικήσιμο γίνεται αποπληρωμή δόσεων του δανείου.

Η τελευταία επιλογή είναι το πακέτο ασφάλειας Premium που προσφέρει ότι και οι άλλες, συν καλύψεις για ζημιές που σχετίζονται με βραχυκυκλώματα εγκαταστάσεων το κτηρίου ή ηλεκτρικών συσκευών και παρέχει αποζημιώσεις για θραύση τζαμιών, κλοπή περιεχομένου και ζημιές από κακόβουλες ενέργειες. Τέλος, παρέχει νομική υποστήριξη και αστική ευθύνη.

Πέρα όμως από τις κτηριακές καλύψεις κάποιος μπορεί να ασφαλίσει στην Anytime και το περιεχόμενο του σπιτιού του.

Η ασφάλεια περιεχομένου Content περιλαμβάνει κάλυψη όλων των αντικειμένων και των συσκευών στο σπίτι από πυρκαγιές, εκρήξεις, τρομοκρατικές ενέργειες, αναταραχές, κεραυνούς, πτώσεις δέντρων, ζημιές από καιρικά φαινόμενα, διαρροές, βραχυκυκλώματα, κλοπή και κακόβουλες ενέργειες.

Η ασφάλεια Content Plus είναι η αναβαθμισμένη έκδοση που προσφέρει αποζημιώσεις για το περιεχόμενο του σπιτιού που καταστράφηκε από όλα τα παραπάνω και συμπεριλαμβάνει το ενδεχόμενο του σεισμού.

Κάθε ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας σπιτιού και περιεχομένου μπορείς να το αποκτήσεις στο διάστημα της Cyber Week, δηλαδή 2-8 Δεκεμβρίου με έκπτωση έως και 40% από την αρχική.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τις καλύψεις και τα προϊόντα της Anytime στο site και θυμήσου πως ο χρόνος μετρά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης