Η MIG απαντά στην πλευρά Αποστολόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018, 17:29
Η MIG απαντά στην πλευρά Αποστολόπουλου
Στην αγωγή που κατέθεσε η πλευρά Αποστολόπουλου κατά της διοίκησης της MIG, του Υγεία, όπως επίσης και της Τράπεζας Πειραιώς, με την οποία ουσιαστικά ζητά να σταματήσει η τρέχουσα διαδικασία πώλησης του νοσοκομείου του Αμαρουσίου, απαντά με ανακοίνωσή της η MIG, σημειώνοντας πως τα επιχειρήματα είναι αβάσιμα και πως ο δρόμος είναι ανοικτός εάν ο όμιλος Αποστολόπουλου θέλει να καταθέσει υψηλότερη προσφορά σε σχέση με τα 0,92 ευρώ ανά μετοχή της CVC Capital Partners.

Όπως αναφέρει πιο συγκεκριμένα η MIG στην ανακοίνωσή της με αφορμή την αγωγή της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. Κατά 39,15 %), «έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018, 17:30