Tη διεύρυνση της συνεργασίας της με την Shiseido ΕΜΕΑ ανακοίνωσε η Notos Com Συμμετοχές, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή των Brands “SHISEIDO” και “DOLCE & GABBANA” για την ελληνική αγορά.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της εταιρείας στην αγορά των ειδών προσωπικής φροντίδας και περιποίησης, όπου ήδη διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της καταξιωμένα brands όπως, μεταξύ άλλων, CHANEL, CLARINS GROUP, LVMH FRAGRANCES, GUERLAIN, HERMES, EUROITALIA, SISLEY, BVLGARI, BPI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάληψη των δύο νέων Brands θα ενδυναμώσει σημαντικά το μερίδιο της NOTOS COM στην κατηγορία περιποίηση προσώπου, σώματος και αντηλιακών (με το Brand SHISEIDO), ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την ήδη ηγετική θέση της εταιρείας στην κατηγορία αρωματικών (με το Brand D&G).

Σημειώνεται ότι η νέα συνεργασία θα αυξήσει τα συνολικά έσοδα της εταιρείας κατά 10-12%, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχή υλοποίηση του 5ετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχει καταρτίσει, σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η NOTOS COM ευχαριστεί τους πελάτες, προμηθευτές και τα 1500 άτομα άξιο προσωπικό της, που την στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η οποία έπληξε ιδιαίτερα τον όμιλο κυρίως λόγω της ευρύτερης παρουσίας του σε συγκεκριμένα σημεία του κέντρου της Αθήνας. Τέλος, ο όμιλος NOTOS COM θέλει να ευχαριστήσει τα Πιστωτικά ιδρύματα που με τη στάση τους συνέβαλαν στη βιωσιμότητα της εταιρείας, συνεκτιμώντας τις συνθήκες αυτές οι οποίες επηρέασαν την οικονομική αποσταθεροποίησή της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης