Συνάντηση με τους καλλιεργητές ζαχαρότευτλων είχε στις 10 Σεπτεμβρίου ο διευθύνων σύμβουλος της Innovation Brain, Lucas Fecker.

Ο Fecker επιβεβαίωσε πως οι τιμές των ζαχαρότευτλων για πρώτη φορά θα παραμείνουν εφέτος στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι και τόνισε πως θα ήθελε να προτείνει ένα τριετές συμβόλαιο στους αγρότες. Το πλάνο είναι να αυξηθεί σταδιακά η παραγωγή ζάχαρης σε ένα βιώσιμο επίπεδο των 100.000 τόνων ετησίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω πως η συνάντησή μας εξελίχθηκε ομαλά και δεν προέκυψαν θέματα. Νομίζω ότι θα έχουμε μία διεξοδική αλλά δίκαιη και παραγωγική διαπραγμάτευση. Γνωρίζουμε ότι η ΕΒΖ ίσως έχει χάσει κάποιες ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες. Υπάρχει ένα κοινό μέλλον και θέλουμε να εργαστούμε από κοινού για τις μελλοντικές επιτυχίες. Χαιρετίζουμε τις προτάσεις των αγροτών και τα σχόλιά τους, και θεωρούμε ότι αυτές οι συναντήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαπραγματευτούμε μαζί. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση» δήλωσε ο Luckas Fecker.

Η Innovation Brain είναι πολύ θετική ότι μπορεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τους αγρότες και την αγροτική παραγωγή μακροπρόθεσμα. Προσβλέπει σε μια εξίσου παραγωγική συνάντηση με τους ιδιοκτήτες μηχανημάτων για να οργανώσουν τη βέλτιστη χρήση των μηχανημάτων τους.

Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 17 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης