H Intracom Telecom ανακοίνωσε την Τρίτη την υπογραφή συμβολαίου με την Open Fiber, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους δικτύων οπτικών ινών της Ιταλίας, για την προμήθεια λύσεων σταθερής ασύρματης πρόσβασης (Fixed Wireless Access) για το έργο Αγροτική Υπερυψηλή Ευρυζωνικότητα των «ψηφιακά υπο-εξυπηρετημένων» περιοχών της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το φιλόδοξο σχέδιο της Open Fiber προβλέπει την παροχή υπηρεσιών υπερυψηλών ευρυζωνικών ταχυτήτων σε περίπου 20 εκατομμύρια νοικοκυριά και στις 20 ιταλικές περιφέρειες. Η τεχνολογία FWA, με την οποία η Intracom Telecom κέρδισε τον διαγωνισμό, θα χρησιμοποιηθεί διεξοδικά σε απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές ή σε περιοχές με διασκορπισμένα σπίτια. Αυτή η ευρυζωνική υποδομή υψηλής ποιότητας είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία και την κοινωνία της Ιταλίας. Επιπλέον, οι πολίτες θα επωφεληθούν από την απρόσκοπτη πρόσβαση σε δίκτυα με άριστες επιδόσεις, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με την καλύτερη τεχνολογία, τη λύση WiBAS της Intracom Telecom.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία σταθερής ασύρματης πρόσβασης είναι η μόνη που επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη σε περιοχές με ελάχιστη τηλεπικοινωνιακή υποδομή και, παράλληλα, η πλατφόρμα WiBAS 26 / 28 GHz της Intracom Telecom είναι η μόνη που μπορεί να προσφέρει δυνατότητες διασύνδεσης εγγυημένης ποιότητας με ταχύτητες που αγγίζουν το 1 Gbps. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υπηρεσίες συγκρίσιμες με αυτές της οπτικής ίνας, ενώ η ανάπτυξη των δικτύων απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Η πλατφόρμα σταθερής ασύρματης πρόσβασης της Intracom Telecom διαθέτει προηγμένους αλγόριθμους για να μοιράζεται δυναμικά τους διαθέσιμους πόρους, αυξάνοντας τον αριθμό των συνδρομητών που εξυπηρετούνται ταυτόχρονα, καθώς και των αυτοματισμών για την επιτάχυνση της εγκατάστασης των τερματικών και της λειτουργίας των δικτύων. Με πολύ υψηλή αξιοπιστία και ελαφρύ σχεδιασμό, η πλατφόρμα WiBAS μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί και να συντηρηθεί σε δυσπρόσιτες περιοχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης