Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy (easy family of brands), είχε σήμερα μια ιστορική νίκη στη μακρόχρονη δικαστική διαμάχη με τον γαλλικό κολοσσό σούπερ μάρκετ Carrefour.

Κατά την περίοδο 2014 – 2016, ο γαλλικός όμιλος Carrefour έθεσε σε λειτουργία σειρά καταστημάτων τύπου “metro” στο Βέλγιο, χρησιμοποιώντας τη λέξη easy με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα αλλά και γραμματοσειρά που παρέπεμπε στη σήμανση easy (easy family of brands).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από ενέργειες της νομικής ομάδας της easyGroup, ο όμιλος Carrefour άλλαξε τη σήμανση των καταστημάτων, μετατρέποντας την επωνυμία της συγκεκριμένης αλυσίδας σε «Carrefour Express». (Οι φωτογραφίες παρακάτω παρουσιάζουν τη σήμανση των καταστημάτων πριν και μετά).

Επισυνάπτεται πλήρες δελτίο τύπου, που περιλαμβάνει και δηλώσεις του Sir Στέλιου Χατζηϊωάννου, ιδρυτή της easyGroup και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα καθώς και ιδιοκτήτη των εμπορικών σημάτων “easy” (easy family of brands) συμπεριλαμβανομένων και των easyJet, easyHotel και easyCar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης