Ηράκλειο - Μασσαλία με Air France

Ηράκλειο - Μασσαλία με Air France
Ένα νέο απευθείας δρομολόγιο εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι, από Ηράκλειο προς Μασσαλία, η Air France και ταυτόχρονα θα συνεχίσει να προσφέρει απευθείας δρομολόγια από Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία.

Συγκεκριμένα, από τις 20 Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου 2019, η γαλλική εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τα καλοκαιρινά δρομολόγια προς περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας, δίνοντας έτσι στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία. Επιπρόσθετα, μια νέα γραμμή εγκαινιάζεται προς και από τη Μασσαλία από το Ηράκλειο, συνδέοντας την Κρήτη με τον διάσημο γαλλικό προορισμό.

Οι προορισμοί αυτοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση από την πλευρά των ταξιδιωτών αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. H μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από τη γαλλική περιφέρεια. Με αυτόν τον τρόπο, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεών της.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Air France με αεροσκάφη τύπου Α320, χωρητικότητας 178 θέσεων.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 13:46