Κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά για τη Forthnet οι Vodafone/Wind

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 18:10
Κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά για τη Forthnet οι Vodafone/Wind
Στην κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς για την απόκτηση του ποσοστού και των δανείων που κατέχουν οι πιστώτριες τράπεζες (Πειραιώς, Alpha και Εθνική) στη Forthnet, προχώρησε η σύμπραξη των Vodafone-Wind.

Η προθεσμία στο πλαίσιο του διαγωνισμού που ξεκίνησε πέρσι τον Νοέμβριο για την πώληση της Forthnet εξέπνευσε σήμερα το απόγευμα. Οι τράπεζες ανέμεναν προσφορά και από τον όμιλο Αντέννα, τον έτερο διεκδικητή της Forthnet.

Η διαδικασία προβλέπει ότι μετά την κατάθεση των προσφορών θα ακολουθήσει περίοδος δύο εβδομάδων, στη διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν οι φάκελοι των προσφορών.

Στη συνέχεια, σύμβουλοι και τράπεζες θα αποφασίσουν κατά πόσον οι προτάσεις που έχουν στα χέρια τους είναι ικανοποιητικές και, εάν ναι, θα προχωρήσουν σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή που προκρίνουν.

Η Forthnet στο τέλος του περασμένου Ιουνίου, ο όμιλος αριθμούσε 952 χιλιάδες συνδρομές λιανικής, 672 χιλιάδες μοναδικά νοικοκυριά, 556 χιλιάδες συνδρομητές broadband και 396 χιλιάδες συνδρομητές Pay-TV λιανικής.
Την ίδια περίοδο ο συνολικός δανεισμός της εταιρείας ανήλθε σε 257,5 εκατ. ευρώ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 18:10