Σειρά επαφών με τη διοίκηση της Eurobank και τις διοικήσεις των εταιρειών στις οποίες η Fairfax Financial Holdings έχει μετοχική συμμετοχή στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο Prem Watsa, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ελλάδα.

Ο Watsa, ο οποίος βρίσκεται ήδη επί ελληνικού εδάφους, αύριο το πρωί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fairfax αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με σειρά τοποθετήσεων σε ελληνικά assets και εμβληματικούς ομίλους.

Ο Καναδός, με καταγωγή από την Ινδία, ιδρυτής και επικεφαλής του Ομίλου αποτελεί συχνό επισκέπτη της χώρας μας από το 2012, όταν και πραγματοποίησε την πρώτη του επένδυση στην Ελλάδα.

Στο διάστημα αυτό έχει συναντηθεί με την πολιτική και οικονομική ηγεσία της χώρας, πάντοτε υπερθεματίζοντας για τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης που διαθέτει η Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συναντήσεις του κ. Watsa στην ελληνική πρωτεύουσα πραγματοποιούνται σε μία περίοδο που η νέα κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα την υλοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων και τη προσέλκυση επενδύσεων με στόχο την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης