Νέα δεδομένα στην αστική μετακίνηση των Αθηναίων υπόσχεται η εταιρία Hive με τα ηλεκτρικά σκούτερ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019, 14:37
Νέα δεδομένα στην αστική μετακίνηση των Αθηναίων υπόσχεται η εταιρία Hive με τα ηλεκτρικά σκούτερ

Να αλλάξει τα δεδομένα στην μετακίνηση των Αθηναίων πολιτών φιλοδοξεί να πετύχει η εταιρία Hive, μέλος του ομίλου Daimler, που δραστηριοποιείται στο πεδίο της ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ και σήμερα πραγματοποίησε την επίσημη παρουσία της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Εδώ και αρκετές μέρες άλλωστε, οι Αθηναίοι, έχουν συναντήσει τα μικρά πράσινα σκούτερ, σε κεντρικά σημεία της πόλης που στόχο έχουν να αποτελέσουν μια εναλλακτική-οικολογική μετακίνηση σε όσους το επιθυμήσουν.

Όραμα της Hive, όπως αναφέρθηκε, είναι το χτίσιμο βιώσιμης, ασφαλούς και οικολογικής μετακίνησης για τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό, ο κάτοικος της Αθήνας, μέσω διαθέσιμης εφαρμογής σε κινητές συσκευές μπορεί να αναζητήσει το κοντινότερο σημείο ενοικίασης των σκούτερ της Hive και να κινηθεί στον αστικό ιστό.

Όλη η διαδικασία γίνεται μέσω του κινητού τηλεφώνου. Είναι απλή, όπως υπόσχεται η εταιρία, και έχει κόστος 1 ευρώ για το ξεκλείδωμα του σκούτερ και 0,15 λεπτά ανά ένα λεπτό χρήσης.

Η είσοδος της Hive στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εταιρία, σηματοδοτεί και νέες θέσεις εργασίες σε ένα νέο πεδίο δραστηριότητας, που συνδυάζει την τεχνολογία και την καινοτομία στην μετακίνηση.

Στο μέλλον η εταιρία θα εξετάσει την επέκτασή της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019, 14:38