Ένα νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στη Βάρνα της Βουλγαρίας εγκαινίασε ο Όμιλος FOURLIS. Πρόκειται για ένα κατάστημα 8.000 τ.μ. που αποτελεί το πρώτο από το δίκτυο καταστημάτων της νέας φιλοσοφίας μεσαίου και μικρού μεγέθους, που σκοπεύει να αναπτύξει ο Όμιλος FOURLIS το επόμενο διάστημα.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο Delta Planet Mall και διαθέτει μία συλλογή από περισσότερα από 3.500 προϊόντα, αξεσουάρ και έπιπλα που είναι διαθέσιμα για άμεση αγορά. Ο επισκέπτης έχει πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των 8.000 αντικειμένων που διατίθενται στη βουλγαρική αγορά τα οποία μπορούν να παραγγελθούν με διάφορες επιλογές παράδοσης, όπως παραλαβή απευθείας από το κατάστημα χωρίς επιπλέον χρέωση ή με παράδοση στο σπίτι του πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει όλη την εμπειρία ΙΚΕΑ, να ανακαλύψει λύσεις και προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα στο σπίτι, να απολαύσει το γεύμα του στο εστιατόριο αλλά και όλες τις γεύσεις ΙΚΕΑ στο σπίτι του ψωνίζοντας από το σουηδικό κατάστημα.

Ο Όμιλος FOURLIS λειτούργησε το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ στη Σόφια της Βουλγαρίας το 2011 με σκοπό να κάνει την καθημερινότητα των κατοίκων της πιο όμορφη και λειτουργική. Ακολουθώντας το επιτυχημένο concept των κέντρων παραγγελιών και παραλαβών (Pick-Up Points) της Ελλάδας, τον Ιούλιο του 2015 εγκαινιάστηκε το πρώτο pick-up point στην πόλη Βάρνα, στην Ανατολική Βουλγαρία, 380 χιλιόμετρα από τη Σόφια, τον Οκτώβριο του 2016 εγκαινιάστηκε το δεύτερο pick-up point στο Μπουργκάς, ενώ τον Δεκέμβριο του 2018 εγκαινιάστηκε το τρίτο pick-up point κατάστημα στην Φιλιππούπολη (Plovdid).

Στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης του Ομίλου FOURLIS, ένα νέο κατάστημα ΙΚΕΑ μικρού μεγέθους πρόκειται να εγκαινιαστεί το προσεχές διάστημα στον Πειραιά. Το νέο ΙΚΕΑ Πειραιά θα έχει έκταση 2.000 τ.μ. και θα αποτελέσει το πρώτο από μία σειρά καταστημάτων που θα ανοίξουν σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, ο Όμιλος FOURLIS λειτουργεί σήμερα πέντε καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, δύο στη Βουλγαρία και ένα στην Κύπρο, ενώ διαθέτει έξι pick-up points στην Ελλάδα, τρία στη Βουλγαρία και ένα στην Κύπρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης