Νέο κατάστημα της αλυσίδας «Γρηγόρης» στη Ρουμανία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 16:19
Νέο κατάστημα της αλυσίδας «Γρηγόρης» στη Ρουμανία
Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καφέ, γλυκισμάτων και μικρογευμάτων «Γρηγόρης» άνοιξε στις αρχές Ιουλίου κατάστημα στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το άνοιγμα του καταστήματος στο Βουκουρέστι, είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ανατολική Ευρώπη.

Μέχρι το τέλος του 2018, η αλυσίδα «Γρηγόρης» σκοπεύει να εγκαινιάσει τρία νέα καταστήματα στη Ρουμανία.

«Κατά τα τελευταία χρόνια, ο Γρηγόρης σημειώνει ανοδική πορεία, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά franchises στον κλάδο του καφέ και του φαγητού. Η ανάπτυξη της επιχείρησής μας στο εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και πιστεύουμε ότι η Ρουμανία προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για την ανάπτυξη του ομίλου στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. Το κατάστημα στο Βουκουρέστι είναι το πρώτο βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας επέκτασης τα επόμενα χρόνια», δηλώνει ο Βλάσης Γεωργάτος, διευθύνων σύμβουλος του Γρηγόρη.

«Ακολουθώντας το ίδιο μοντέλο franchise που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, η ομάδα στοχεύει στην επέκταση του δικτύου της στη Ρουμανία. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει 80 καταστήματα στη Ρουμανία τα επόμενα 5 χρόνια» δήλωσε ο Γιώργος Μακρίδης, CEO της Green Break SRL, της εταιρείας που διαχειρίζεται το σήμα του Γρηγόρη στην Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα ο Γρηγόρης, με 330 σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Μπαχάμες και Ρουμανία είναι η 9η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και φαγητού στην Ευρώπη.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 16:19