Η νέα επετειακή επικοινωνία του ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ με κεντρικό μήνυμα «επειδή κάποια πράγματα είναι πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται…», έντονη σε συναίσθημα και με αληθινούς χαρακτήρες, μας παρουσιάζει ένα δυνατό και μονοσήμαντο concept υπογραμμίζοντας την αλήθεια ότι μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο αντιθέσεις, κάποια πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όπως φαίνονται, αλλά πολύ παραπάνω…

Ένας άνθρωπος 89 ετών που ακόμα συνεχίζει να τρέχει μαραθώνιο, μια πετυχημένη εργαζόμενη γυναίκα που συγχρόνως είναι και στοργική μαμά, ένας φαινομενικά σκληρός μηχανόβιος που είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και Παραολυμπιονίκης που ξεπερνά όλα τα εμπόδια βγαίνοντας νικητής στη ζωή είναι οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας του ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων στην ελληνική αγορά. Όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους φαινομενικά αντίθετους τρόπους ζωής υπάρχει κάτι που τους ενώνει: το ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ που εδώ και 90 χρόνια μεγαλώνει γενιές που κάνουν την διαφορά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται, έτσι και το ΝΟΥΝΟΥ Εβαπορέ είναι πολύ περισσότερα! Άλλωστε, επειδή το βρίσκεις στο ντουλάπι σου δεν σημαίνει ότι δεν είναι από 100% φυσικό γάλα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και μοναδική γεύση!
Γιατί γάλατα υπάρχουν πολλά, ΝΟΥΝΟΥ όμως, ένα!

Η καμπάνια προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση και στα ψηφιακά Μέσα. Την ταινία επιμελήθηκε η Magnet και την παραγωγή πραγματοποίησε η Stefi Productions.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης