Την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου μέχρι πριν ένα χρόνο στεγαζόταν το Athens Ledra, ανακοίνωσε ο αμερικανικός όμιλος Hyatt Hotels Corporation. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο του brand Grand Hyatt στη Ελλάδα.

«Η Αθήνα, κορυφαίος προορισμός στην Ευρώπη και επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη, συνδυάζει σήμερα περίτεχνα τη λαμπρότητα του πολιτισμικού της παρελθόντος σε μια πόλη γεμάτη γεύσεις, ρυθμό, μοντέρνα τέχνη και γοητεία», αναφέρει ο Νίκος Τρικουράκης, General Manager του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, στο σχετικό δελτίο τύπου.
«Το Grand Hyatt Athens θα προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες εμπειρίες φιλοξενίας και ποιότητας υπηρεσιών σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, καινοτομίας και μίνιμαλ πολυτέλειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διοίκηση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η Kokari Limited (μέλος του ομίλου Γ. & Κ. Δασκαλαντωνάκης KNOSSIAN Group), ενώ την κατασκευή και διαμόρφωση επιμελήθηκε ο διεθνής όμιλος επένδυσης ακινήτων Henderson Park and Hines.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 309 δωμάτια, 38 εκ των οποίων είναι υπερπολυτελείς σουίτες συμπεριλαμβανομένων της Προεδρικής, της Royal Suite και τεσσάρων Grand Executive Suites. Διαθέτει επίσης επτά πολυλειτουργικές συνεδριακές αίθουσες που δύνανται να φιλοξενήσουν έως και 1.000 άτομα.

Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τον επιχειρηματία Γιώργο Παρασκευαΐδη. Για 30 χρόνια η διαχείρισή του ανήκε στην αλυσίδα Marriott International, η οποία αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Ιανουάριο του 2014 το ξενοδοχείο μετονομάστηκε σε Athens Ledra, περνώντας υπό τη διαχείριση της εταιρείας ΑΣΤΥ Α.Ε., που αποτελούσε -μέχρι τον Ιούνιο πέρσι- την ιδιοκτήτρια της ξενοδοχειακής μονάδας. Το Athens Ledra είχε βάλει λουκέτο την άνοιξη του 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης