Ο Ριχάρδος Λαμπίρης νέος διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, 12:40
Ο Ριχάρδος Λαμπίρης νέος διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ
Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ανασυγκροτήθηκε σε σώμα μετά την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου, κ. Αντώνη Λεούση, τον οποίο -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- ευχαρίστησε για την συνεισφορά του στο έργο του Ταμείου από τον Μάρτιο του 2015 έως σήμερα.

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Ριχάρδος Λαμπίρης κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), μοναδικού μετόχου του ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Λαμπίρης γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Sussex και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου MSc. in Project Management από το Πανεπιστήμιο του Birmingham.
Είναι επίσης κάτοχος MSc. in International Trade, Transport and Finance από το City University της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εργαστεί ως μηχανολόγος στην Rockwell Golde και έχει μακρά εμπειρία στην επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική καλύπτοντας τόσο τις αγορές της Ελλάδας όσο και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε οργανισμούς όπως η EFG Telesis Finance και η HSBC Bank plc. Από το 2006 διετέλεσε, μεταξύ άλλων, επικεφαλής του τμήματος Εξαγορών και Συγχωνεύσεων της HSBC Bank plc για την Ελλάδα και Κύπρο, με έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις.

Η νέα σύνδεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ έως ως εξής:

-Ευαγγελία Τσιτσογιαννοπούλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

-Ριχάρδος Λαμπίρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

-Άγγελος Βλάχος, Μη εκτελεστικό Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, 12:51